Semesterbostad i Rom

Appartamento Cherubini di Sopra

 
Appartamento Cherubini di Sopra är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Cherubini di Sopra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Via di Monserrato nummer 124 består av tre lägenheter: Ägarens egen, Appartamento Cherubino di Sotto på andra våningen och denna på tredje. Alla tre präglas av hög kvalitet och god smak. Det är ett lugnt område och du hör nästan inget buller från gatan.

Romantik och goda matlagningsmöjligheter

Det superromantiska sovrummet ligger på vinden under ett snedtak. Det rekommenderas inte att du ställer dig upp i sängen, men taket är inte så lågt att det annars skulle orsaka några problem när du rör dig i rummet. Det mycket praktiska köket ligger i en nisch i ena änden av det stora vardagsrummet och det installerades år 2015; det har en fin spis med fyra gasplattor och ugn, samt ett stort kylskåp med frysfack. Badrummet är också uppfräschat.

Lägenheten på Appartamento Cherubini di Sopra

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (3:e vån. utan hiss)

Lägenheten är på två våningar med ingång på tredje våningen. Den består av ett stort vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och ett öppet kök med en fyra brännare spis, ugn och stor kyl och frys, badrum med dusch och toalett, ett sovrum med en dubbelsäng på vinden.

 
 
search map