Semesterbostad i Rom

Appartamento Cancelleria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna mysiga och välskötta lägenhet ligger i området mellan Campo de'Fiori och Piazza Navona på den lilla gatan Vicolo della Cancelleria.

Smakfull inredning

Detta är inte på något sätt en standard lägenhet, tvärtom är den charmerande, varm och intim, ett perfekt val av boende under vinterhalvåret. Lägenhetens golv är i mycket tjock rustik klinker, som påminner om hand-formade tegelstenar (eller är det kanske tegelstenar?) och taken är i mörkt trä med synliga bjälkar. Inredning och möblemang är genomfört smakfullt och av god kvalité. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-tv, dvd-spelare och internet.

Läs mer om Appartamento Cancelleria

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
– Lägenheten består av en hall, stort uppehållsrum med skrivbord, soffbord och en bäddsoffa för två personer rummet går över i ett öppet kök (4 gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp) med ett matbord utformat som en hög bardisk med tillhörande barstolar, sovrum med dubbelsäng och internet, badrum med badkar (tillhörande dusch) och toalett, ett andra sovrum med dubbelsäng och ytterligare ett badrum med badkar (tillhörande dusch) och toalett i hallen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map