Semesterbostad i Rom

Appartamento Campo de' Fiori

 
Appartamento Campo de' Fiori är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Campo de' Fiori är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna trevliga lägenhet ligger på själva Campo de' Fiori (nr. 8), alltså mitt i Roms livligaste område där urvalet av barer, restauranger mm är extremt stort.

Lägenheten ligger på tredje våningen i en byggnad med helt ny hiss (Installerad januari 2011) och är välrenoverad med god smak för det enkla utan att bli för minimalistisk. De gamla klinkergolv och friliggande balkarna i taket ger en behaglig kontrast till det (huvudsakligen) moderna möblemanget. Uppehållsrummets fönster vänder mot den charmiga lilla gatan Via della Corda som går förbi Campo de' Fiori.

Läs mer om Appartamento Campo de' Fiori

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, matplats och flatscreen-TV, separat kök (med två kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och fint mosaik-badrum med uppmurad duschkabin och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map