Semesterbostad i Rom

Appartamento Campanella

 
Appartamento Campanella är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Campanella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"Liten och söt" är det första man tänker när man tänker på denna lägenhet som ligger på andra våningen i en klassiska Romersk byggnad nära Piazza Navona.

Om du vill ha en idé om byggnades ålder så lägg märke till ett trappsteg i trapphuset som är otroligt slitet i mitten efter miljontals fötter gått där under århundradena. Lägenheten är inte stor, inte mer än 40 m² men den är välbehållen, välinredd, välmöblerad och med de priserna så är den ett ytterst attraktivt alternativ till ett hotellrum.

Läs mer om Appartamento Campanella

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser och loft
- Du kommer direkt in i uppehållsrummet var du finner den nyare kokvrån (4 kokplattor, micro, diskmaskin och kylskåp), matbord och bäddsoffa för två personer. I uppehållsrummet finns ett loft som är både avskärmad och med en bra trappa upp så barn absolut kan komma säkert upp och ner. Sängen är också bara 120 cm bred och 190 cm lång (och så är det inte mer än 1.75 m till tak) så detta är perfket för barn. Lägenheten har naturligtvis ett badrum med dusch och toalett och är även utrustad med aircondition, flatscreen-TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map