Semesterbostad i Rom

Appartamento Botticelli

 
Appartamento Botticelli är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Botticelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Botticelli ligger på andra våningen i en fin egendom på en av kvarterets vackraste gator, Via degli Scipioni, bara ett stenkast från Pratis bästa shoppinggata, Via Cola di Rienzo.

I närheten finns många matställen och restauranger samt caféer och barer. På den andra sidan av Tibern, ca. 15 minuters promenad härifrån, ligger Roms monumentala centrum med de världskända torgen och fontänerna. Ca. 5 - 10 minuters promenad väst om huset ligger Vatikanen. Ännu närmare ligger tunnelbanestationen Ottaviano.

Läs mer om Appartamento Botticelli

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sängplatser (2:a vån.):
Lägenheten är elegant möblerad och mycket praktisk då den har många inbyggda skåp. Den består av sovrum med dubbelsäng och utsikt över husets innergård, stort badrum med toalett och dusch, korridor med massor av skåp/garderober, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt kök med 4 gasplattor och ugn. Lägenheten har även diskmaskin, tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map