Omdömen från Appartamento Biscione Luminoso

 
Appartamento Biscione Luminoso är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Biscione Luminoso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Biscione Luminoso

Läs personliga omdömen av Appartamento Biscione Luminoso som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Biscione Luminoso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevlig boende med toppenläge

Fin lägenhet med toppenlägen precis nära torget Campo di Fiore. Välutrustad, speciellt köket med diskmaskin och trevligt inredd. Mycket bra och tydliga instruktioner i lägenheten om det praktiska. Trevlig information med telenonnummer mm.
Mycket lätt att handla frukt och grönt på torgmarknaden och mat i butikerna vid torget. Mycket restauragner och uteserveringar.
Wifi, luftkonditionering.

Möjligen att det var lite väl hög ljudnivå utifrån nattetid. Lite bökigt med tre låsta dörrar innan man tog sig in i lägenheten. Å andra sidan var det ingen risk att någon annan tog sig in.

Rekommendationer till andra gäster

Närmaste restaurang ( 5 m ) hade mycket god mat. Vi flög via Da Vinciflygplatsen och det var fasta priser på taxi mellan Rom och flygplatsen. Taxi fanns på den stora gata Vittori Emanuel. Det blev billigar för fyra personer än att åka flygbuss och sedan buss till lägenheten ( och tog halva tiden). Åk hop-on-hop-off bussarna mellan de olika stora sevärdheterna. Närmaste hållplats ligger framför Vittorio Emanuel byggnaden. Det tar ca 10 min att gå dit. Det går att köpa biljett på bussen.

Appartamento Biscione Luminoso
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento Biscione Luminoso
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Rolf och vänner från Kristinehamn i Sverige bodde på Appartamento Biscione Luminoso i Rom från den 6. till den 11. april 2011.

Vår vistelse var helt perfekt. Lägenheten var mycket bra och mer centralt kan man knappast bo.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map