Semesterbostad i Rom

Appartamento Biscione Luminoso

 
Appartamento Biscione Luminoso är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Biscione Luminoso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Appartamento Biscione Luminoso ligger på torget Piazza del Biscione. När du bor här bredvid Campo dei Fiori har du en mängd olika saker att se, smaka och uppleva. Lägenheten är bra välmöblerad och välskött och har ett ovanligt fint badrum helt i travertin som ska upplevas.

Trerumslägenhet med 4+1 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
Lägenheten består av ett ljust uppehållsrum, kök (fyra kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och tvättmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och TV.

Läs mer om Appartamento Biscione Luminoso

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Biscione Luminoso

Läs personliga omdömen av Appartamento Biscione Luminoso som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Biscione Luminoso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevlig boende med toppenläge

Fin lägenhet med toppenlägen precis nära torget Campo di Fiore. Välutrustad, speciellt köket med diskmaskin och trevligt inredd. Mycket bra och tydliga instruktioner i lägenheten om det praktiska. Trevlig information med telenonnummer mm.
Mycket lätt att handla frukt och grönt på torgmarknaden och mat i butikerna vid torget. Mycket restauragner och uteserveringar.
Wifi, luftkonditionering.

Möjligen att det var lite väl hög ljudnivå utifrån nattetid. Lite bökigt med tre låsta dörrar innan man tog sig in i lägenheten. Å andra sidan var det ingen risk att någon annan tog sig in.

Läs mer

Rolf och vänner från Kristinehamn i Sverige bodde på Appartamento Biscione Luminoso i Rom från den 6. till den 11. april 2011.

Vår vistelse var helt perfekt. Lägenheten var mycket bra och mer centralt kan man knappast bo.

Läs mer

Bedömning av Appartamento Biscione Luminoso

Läs mer
 
search map