Semesterbostad i Rom

Balcone Banchi Vecchi

 
Balcone Banchi Vecchi är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Banchi Vecchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns inte så många lägenheter som kan mäta sig med Balcone Banchi Vecchi när det gäller elegans och komfort. Lägenheten ligger på 5:e våningen (med en trång hiss) på gatan med samma namn och har nyligen blivit genomgående renoverad.

När man träder in i lägenheten upptäcker man snabbt att ägaren inte tänkt spara på krutet då han totalrenoverade den vintern 2012. Man har använt bästa material överallt och resultatet är enastående. Stilen är nästan minimalistisk, ljus och skandinavisk. Klara färger präglar väggarna och det ljusa parketgolvet harmonerar med de traditionella mörka trätaken med friliggande balkar.

Läs mer om Balcone Banchi Vecchi

Första gången vi (In-Italia) besökte lägenheten undrade vi oss över att det inte fanns någon TV. Tänk att man i en lägenhet med all övrig komfort från aircondition, wi-fi till diskmaskin och högklassig spis samt tvättmaskin inte hade tänkt på att sätta in en TV! Så upptäckte vi att det dock fanns en satellitkanal mottagare. Förvirringen växte tills vi fann en projektor under taket således att den stora väggen utgjorde en ca. 250 cm bred skärm!

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser
Lägenheten består av entré varifrån man kommer in i det ljusa vardagsrummet men trevligt soffarrangemang där den ena är en bäddsoffa för en person. En ca. 3 x3 meter stor skjutbar vägg gör det möjligt att stänga om matsalen som ligger i förlängning med vardagsrummet. Det är egentligen tal om ett stort "open space" rum som har ett stort öppet kök med modern spis med kokplattor, extra bred ugn, diskmaskin, kylskåp och frys. Utmed båda dessa utrymme löper en ca. 60 cm bred balkong ut mot gatan Via de' Banchi Vecchi. Lägenheten består dessutom av två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map