Semesterbostad i Rom

Appartamento Apostoli

 
Appartamento Apostoli är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Apostoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna trevliga, mycket ljusa lägenhet ligger på 4:e våningen. Det finns hiss, men helt fri från motion blir du inte, då turen från hissen till lägenheten bjuder på trappor både ner och upp.

Centralt läge

Vi befinner oss mitt i Rom, med endast ca 450 meter till Fontana di Trevi och ca 700 meter till Pantheon. Lägenheten bjuder på aircondition, trådlöst wifi, tvättmaskin och diskmaskin - för att bara nämna det mest väsentliga sidorna av alla komfort.

Läs mer om Appartamento Apostoli

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheten består av vardagsrum med två franska balkonger, matbord och bäddsoffa till två personer, litet separat kök (två plattor, ugn, litet kylskåp med frysbox, och diskmaskin) i förbindelse med vardagsrummet, sovrum med dubbelsäng och badrum med duschkabin och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Apostoli

Läs personliga omdömen av Appartamento Apostoli som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Apostoli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ljus lägenhet med perfekt läge

Härligt rymlig och välutrustad lägenhet (för en gångs skull fanns det mer än två koppar)

Lite synd att man inte kostar på lägenheten lite noggrannare städning - som t.ex. avkalkning av kranar och dusch och diskmaskin.

Vi saknade information om sophanteringen, vi smög ner våra påsar i containern som hörde till den närliggande restaurangen, men det var nog inte meningen.

Läs mer
 
search map