Semesterbostad i Rom

Appartamento Apostoli Penthouse

 
Appartamento Apostoli Penthouse är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Apostoli Penthouse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Två lägenheter i en

Denna stora, ljusa lägenhet är i själva verket två lägenheter, men de hyrs ofta ut tillsammans. Därför har vi valt att presentera dem så. Det finns plats för alla att sitta runt matbordet i den större av de två lägenheterna och även ute på terrassen.

Bo centralt i en vacker byggnad

Lägenheterna ligger centralt placerade bara 450 meter från Trevi- Fontänen och 700 meter från Pantheon, på femte våningen i en vacker gammal byggnad. Vi kan glädja dig med att säga att det finns en hiss. Lägenheterna ligger grannar och deras entrédörrar ligger 10-15 meter från varandra. De är båda lättillgängliga och mycket ljusa med moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare. Den uppmärksamme läsaren kommer att märka att det finns nio bäddar, men att lägenheten endast hyrs ut för åtta personer.

Läs mer om Appartamento Apostoli Penthouse

Den stora lägenheten

Lägenheten består av ett stort vardagsrum med en soffa, ett öppet kök med två keramikhäll, ugn, en brödrost, vattenkokare, en diskmaskin och en kyl & frys, samt ett stort matbord som med lite uppfinningsrikedom kan användas till åtta personer. I vardagsrummet finns en alkov med en liten säng (ca 160 cm lång) bakom ett draperi och ett badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och ett tillhörande badrum med dusch och toalett, samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Du har även tillgång till en terrass med ett stenbord med bänkar (även dessa av sten), så att ni kan äta utomhus när vädret tillåter.

Den lilla lägenheten

Lägenheten består av ett vardagsrum med två franska balkonger, ett matbord och en bäddsoffa för två personer, ett litet kök (två keramikhäll, ugn, litet kylskåp med en isbox och diskmaskin) i vardagsrummet, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc.

Dölj texten
 
 
search map