Semesterbostad i Rom

Appartamento Apostoli Penthouse

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Två lägenheter i en

Denna stora, ljusa lägenhet är i själva verket två lägenheter, men de hyrs ofta ut tillsammans. Därför har vi valt att presentera dem så. Det finns plats för alla att sitta runt matbordet i den större av de två lägenheterna och även ute på terrassen.

Bo centralt i en vacker byggnad

Lägenheterna ligger centralt placerade bara 450 meter från Trevi- Fontänen och 700 meter från Pantheon, på femte våningen i en vacker gammal byggnad. Vi kan glädja dig med att säga att det finns en hiss. Lägenheterna ligger grannar och deras entrédörrar ligger 10-15 meter från varandra. De är båda lättillgängliga och mycket ljusa med moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare. Den uppmärksamme läsaren kommer att märka att det finns nio bäddar, men att lägenheten endast hyrs ut för åtta personer.

Läs mer om Appartamento Apostoli Penthouse

Den stora lägenheten

Lägenheten består av ett stort vardagsrum med en soffa, ett öppet kök med två keramikhäll, ugn, en brödrost, vattenkokare, en diskmaskin och en kyl & frys, samt ett stort matbord som med lite uppfinningsrikedom kan användas till åtta personer. I vardagsrummet finns en alkov med en liten säng (ca 160 cm lång) bakom ett draperi och ett badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och ett tillhörande badrum med dusch och toalett, samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Du har även tillgång till en terrass med ett stenbord med bänkar (även dessa av sten), så att ni kan äta utomhus när vädret tillåter.

Den lilla lägenheten

Lägenheten består av ett vardagsrum med två franska balkonger, ett matbord och en bäddsoffa för två personer, ett litet kök (två keramikhäll, ugn, litet kylskåp med en isbox och diskmaskin) i vardagsrummet, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map