Semesterbostad i Rom

Appartamenti Coppelle

Coppelle I Coppelle I Coppelle III Coppelle III
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger alla i samma byggnad, två på andra våningen och två på tredje. De är därför ett upplagt val för grupper och stora familjer som vill bo nära varandra. Ifall du uppleva Rom på dygnets vakna timmar och njuta av maten på stadens många goda restauranger, varför då lägga så mycket pengar på själva boendet?

Centralt och billigt

Lägenheterna är enkelt möblerade och har varken aircondition, diskmaskin eller antika möbler - men numera finns det trådlöst internet. De är inredda med fokus på att vara praktiska och en bra bas för en vistelse i Rom, där man till största del lever ute på den Eviga Stadens gator och torg. Så varför inte bo centralt och billigt? Det finns ju så mycket annat man kan använda pengarna till i Rom. Köken är alltid separata (inga kokvråer i uppehållsrummen) men något spartanska, då de flesta måltider som regel intas på pizzeria eller restaurang. Dock fungerar köken fint för tillagning av frukost och enklare rätter.

Läs mer om Appartamenti Coppelle

L√§genheterna på Appartamenti Coppelle

Trerumslägenhet Coppelle I till 4 personer

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Coppelle III med 2/4 sovplatser

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Coppelle IV med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss)

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Copelle II med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss)

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt gästtoalett med toalett och vask.

Tvårumslägenhet Coppelle VII med 2 sovplatser (5:e vån. utan hiss)

Lägenheten Coppelle VII är ca. 45 m² och ligger på femte våningen i den gamla byggnaden (utan hiss), på en vidunderlig position över Piazza delle Coppelle, där den lilla gatumarknaden ligger. Lägenheten består av ett litet vardagsrum med kökshörna och matplats, ett dubbelrum med utsikt till en panoramaterrass, samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map