Semesterbostad i Rom

Appartamenti Coppelle

Coppelle I Coppelle I Coppelle III Coppelle III
 
Appartamenti Coppelle är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Coppelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger alla i samma byggnad, två på andra våningen och två på tredje. De är därför ett upplagt val för grupper och stora familjer som vill bo nära varandra. Ifall du uppleva Rom på dygnets vakna timmar och njuta av maten på stadens många goda restauranger, varför då lägga så mycket pengar på själva boendet?

Centralt och billigt

Lägenheterna är enkelt möblerade och har varken aircondition, diskmaskin eller antika möbler - men numera finns det trådlöst internet. De är inredda med fokus på att vara praktiska och en bra bas för en vistelse i Rom, där man till största del lever ute på den Eviga Stadens gator och torg. Så varför inte bo centralt och billigt? Det finns ju så mycket annat man kan använda pengarna till i Rom. Köken är alltid separata (inga kokvråer i uppehållsrummen) men något spartanska, då de flesta måltider som regel intas på pizzeria eller restaurang. Dock fungerar köken fint för tillagning av frukost och enklare rätter.

Läs mer om Appartamenti Coppelle

L√§genheterna på Appartamenti Coppelle

Trerumslägenhet Coppelle I till 4 personer

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Coppelle III med 2/4 sovplatser

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Coppelle IV med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss)

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Copelle II med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss)

Ligger på andra våningen (utan hiss). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt gästtoalett med toalett och vask.

Tvårumslägenhet Coppelle VII med 2 sovplatser (5:e vån. utan hiss)

Lägenheten Coppelle VII är ca. 45 m² och ligger på femte våningen i den gamla byggnaden (utan hiss), på en vidunderlig position över Piazza delle Coppelle, där den lilla gatumarknaden ligger. Lägenheten består av ett litet vardagsrum med kökshörna och matplats, ett dubbelrum med utsikt till en panoramaterrass, samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamenti Coppelle

Läs personliga omdömen av Appartamenti Coppelle som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Coppelle. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Appartamenti Coppelle

Enkelt och utan problem

Fint till den som kan klara sig själv.
Lägenheten är ren och luftig. Mycket turisttrafik med Pantheon runt hörnet.
Idealt för mig.
Ett tips: om du vill bli brun, åk till stranden - turister i strandkläder i staden är generellt opassande.

Läs mer

Nära till allt i Rom

Centralt läge och välfungerande liten lägenhet i Rom, som levde upp till våra förväntningar.

Läs mer

Bra läge och härlig lägenhet

Allt fungerade och vi är mycket nöjda med servicen.

Läs mer

Appartamenti Coppelle

Det var nu 16 gången vi var i Rom och igen som alltid vi bodde på samma ställe.
Vi hade hyrt tre lägenheter och alla är som du förväntar dig - sparsamt , men det är OK eftersom du inte kommer att bo i lägenheten - det är i Rom och måste uppleva något.

Läs mer

Perfekt ställe. Enkel lägenhet för enkla behov. Det ska lite till för att höja standarden.

Stället är perfekt med promenadavstånd till de flesta sevärdheterna i Rom, och massa uteställen/restauranger rätt utanför dörren, Piazza Navona ligger runt hörnet.
Lägenheten är ren och enkelt möblerad. Vi saknade sittplatser för 3 personer. Med en klaffstol och en ny soffa i vardagsrummet är det problemet löst. Kylskåpsdörren passar inte köksinredningen. Fulla soptunnor vid ingången blev inte tömda under vår vecka (4 tunnor totalt).

Saknade information om skatt i Rom per person och natt som skulle betalas kontant vid ankomst.

Läs mer

Appartamenti Copelle bra läge

En trevlig lägenhet, ren och fin och lämpligt möblerad
Bra mottagande och avlämning vid avresan, vänlig personal som talade engelska
Vi var mycket nöjda (3 personer)

Läs mer
 
search map