Hotell i Rom

Albergo Piave

 
Albergo Piave är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Piave är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo betyder hotell och är en term som fortfarande används på några av de mindre familjeägda hotellen över hela Italien. Albergo Pieve är ett av de minsta hotellen i Rom med bara 11 rum, men storleken innebär också att familjen har tid att ta hand om varje gäst så du snabbt känner dig som hemma.

Trevligt lokalområde med utmärkta kommunikationer

Albergo Piave ligger i närheten av den stora gatan Via XX Settembre som förbinder stadsporten Porta Pia med Roms absoluta centrum, så det finns utmärkta transportmöjligheter om du inte vill gå. Det är ungefär 10 minuters promenad till närmsta tunnelbanestation som är Castro Pretorio och i närområdet hittar du massor av restauranger och butiker, samt en spännande inomhus matmarknad på torget Piazza Alessandria.

Faciliteter och rum

På hotellet finns reception, frukostmatsal och wi-fi (gratis). Alla rum är trevligt men enkelt inredda med telefon, förvaringbox, wi-fi (gratis), TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 
 
search map