Semesterbostad i Rom

Adagio Aparthotel Rome Vatican

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Speciellt du som reser med barn till en stad som Rom kanske önskar dig extra mycket bekvämlighet. Och vad är bättre än att kunna svalka sig i en pool efter intensiva dagar fyllda med kultur och sevärdheter samt smidigt slänga ihop något gott att äta när hungern faller på.

Ett närområde med bra faciliteter

Du bor i stadens västra del, i ett bostadsområde och lite i utkanten. På din ena sida (ca 200 meter bort) har du ett stort grönområde och på din andra hyreshus. Alldeles intill ligger ett gym samt en restaurang och till Piazza della Balduina är det ca 650 meter. Där finns bland annat ett köpcentrum.

I närområdet har du ett varierat utbud av butiker, barer och restauranger. Inte långt från boendet ligger även en liten livsmedelsaffär där du kan handla hem lite godsaker. Eftersom du inte har så långt till stationen Balduina kan du ganska enkelt ta dig runt staden och dess utbud.Till Piazza San Pietro och Vatikanen är det ca tre kilometer. Till Piazza Navona tar det dig runt 50 minuter att gå (4,5km) beroende på takten förstås. Men det finns som sagt lokala transportmedel du kan ta.

En del bekvämligheter på plats

Förutom det fina lilla poolområdet (öppet mellan maj till september beroende på väderleken) med solstolar och uteplatser intill, har du tillgång till parkering i garage, mot avgift. Lägenhetshotellet har även en reception och kan erbjuda tvättservice. Här finns dessutom ett frukostrum, om du vill köpa till detta, där de dukar fram en frukostbuffé och möjlighet att sitta ute på terrassen.

Läs mer om Adagio Aparthotel Rome Vatican

Du bor i lägenhet med balkong

Det finns totalt 104 lägenheter och du kan välja mellan studiolägenhet samt lägenhet med ett eller två sovrum (extra sovplatser är i bäddsoffa). Lägenheterna är moderna och de har alla ett pentry med mikro, spisplattor, köksutrustning, kaffe/te-faciliteter och kylskåp, luftkonditionering, Wi-Fi, LCD-TV och dockningsstation för iPod. Badrummen har dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om l√§genheterna på Adagio Aparthotel Rome Vatican

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Adagio Aparthotel Rome Vatican

Läs personliga omdömen av Adagio Aparthotel Rome Vatican som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Adagio Aparthotel Rome Vatican. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Adagio Aparthotel Rome Vatican

Läs mer
 
search map