Rieti, Lazio Festa del Sole

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På festivalen finns det möjlighet att delta i olika tävlingar där upp mot 15 stadsdelar är med och tävlar inom olika discipliner. De flesta tävlingarna sker på floden Velino, som flyter genom staden. I en av disciplinerna ska deltagarna köra ett race på 800 meter när de sitter i baljor! Det är inte lätt, för det är inte bara kämpigt med strömmarna och balansen, du måste hålla koll på dina motståndare också.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Tävlingarna är utan tvivel underhållande att beskåda för de tusentals turister som hejar vid sidan av floden. En annan av disciplinerna går ut på att balansera på en smal stång över floden och där i en duell försöka putta ner den andra i vattnet. Sist kvar vinner! Du får inte heller missa "La Maratona in Costume" där utklädda deltagare springer ett maraton längs Rietis gator. Det arrangeras också simtävlingar, cykling på vattnet och mycket, mycket mer.

Låt dig ryckas med i festen, upplev musiken och delta i paraden, där pokalen (il Palio) på ett högtidligt vis transporteras till Piazza Barroccio i en mycket speciell bil. La festa del sole är festivalen du inte vill missa.

 
search map