Semesterbostad på Ponza Ö i Lazio

Terrazze Guarini

 
Terrazze Guarini är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Guarini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ponza Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazze Guarini ligger i en villa med fin utsikt över Ponzas hav beliggande i Guarini området. Det är ca. 300 trappsteg från huset till den trevliga hamnen, var du finner de flesta av öns matställen och caféer. Det är tal om två lägenheter som ligger bredvid varandra.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (förhöjd första våning):
Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin, TV och en terrass - gemensam med lägenheten bredvid - på ca. 100 m² med bord och stolar och fin utsikt över Ponza och havet. Den ligger på en förhöjd första våning och består av uppehållsrum med tekök (två gasplattor) och dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch.

Läs mer om Terrazze Guarini

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (förhöjd första våning):
Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin, TV och en terrass - gemensam med lägenheten bredvid - på ca. 100 m² med bord och stolar och fin utsikt över Ponza och havet. Den ligger på en förhöjd första våning och består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, ugn och mikrovågsugn) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. På våningen ovanför finns ännu ett sovrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map