Semesterbostad på Ponza Ö i Lazio

Terrazza Sindaco de Luca

 
Terrazza Sindaco de Luca är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Sindaco de Luca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ponza Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Sindaco de Luca ligger cirka 100 meter från det lilla torget i stadsdelen Il Porto. I närheten finner du flera caféer och matställen samt inköpsmöjligheter.

Huset blev nyligen renoverat, och från dess terrass kan man njuta av utsikten över det blåa havet och Parata-bukten. I huset finns två lägenheter, som ligger vid sidan om varandra, och som nås endast genom trappor ca. 40 trappsteg från Piazza Pisacane.

Läs mer om Terrazza Sindaco de Luca

Från lägenheternas första våning har man tillgång till den stora terrasssen, som de två lägenheterna delar på. Båda lägenheterna har diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV.

Trerumslägenhet n. 90 med 4/6 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå ( 4 kokplattor och ugn) samt bäddsoffa för två personer (bäst till barn), badrum med toalett och dusch, sovrum med våningssäng, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är även utrustade med tvättmaskin, diskmaskin, satellit-TV och trädgårdsmöbler till terrassen.

Dölj texten
 
 
search map