Norma, Lazio Chokoladmuseèt

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Museet ligger i backarna vid byn byen Norma i regionen Lazio.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Här är allt som i ett litet äventyr. Det hela startade 1956, då den nuvarande ägarens farföräldrar kom tillbaks från en resa i USA och beslutade sig för att pröva lyckan med att baka bröd. Efter flera års success valde den nya generationen i familjen att utvidga sortimentet till att innefatta även choklad. Just denna pasion för sötsaker blev grundstenen i uppbyggandet av chokladmuseet 1995, det första chokolademuseumet i landet.

Museet ligger i en gammal fabrik som är återuppbyggd i dess ursprungliga former och med maskiner man en gång i tiden använde för att framställa choklad. Besökande får här se hur man en gång framställde choklad och hur den görs idag. Alla blir även erbjudna små smakprover på de goda chokladerna. Den choklad som produceras här säljs i en del butiker i Lazio.

 
search map