Hotell i Nettuno i Lazio

Hotel Neptunus

 
Hotel Neptunus är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Neptunus är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nettuno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Neptunus ligger i utkanten av den charmiga kustbyn Nettuno. Avståndet till stranden kan betraktas som deciderat kort då hotellet praktiskt taget ligger på stranden. Nere på den fina sandstranden finns ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. windsurfing, kanotturer samt vattenscooter. Det korta avstånd till Rom gör det enkelt att kombinera en sol- och badsemester med Roms kulturella utbud.

Hotellet är inte en historisk pärla, men däremot funktionsdugligt och modernt. På stället finns restaurang, var det typiskt serveras rätter från det lokala kök med stor vikt på fisk och skaldjur.

Läs mer om Hotel Neptunus

Hotellet har 25 fint inredda rum med det mest nödvändiga man kan förvänta sig av ett tre-stjärnigt hotell. Alla rum har havsutsikt, minbar, TV, aircondition, hårfön, telefon och eget badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet för antingen enkel-, dubbel- eller trippelrum.

Dölj texten
 
 
search map