Semesterbostäder & hotell i Nettuno

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna livliga badort lever i hög grad av sommarturismen.Här erbjuds ett stort urval av restauranger och andra nöjen. Stadens historiska stoltheter är bland andra den fina medeltidsmuren och stadens fästning.

Staden tros vara uppkallad efter Neptun - havets gud - och har trots senare års expansionen lyckats bevara sin gamla medeltida stadskärna med smala gator, kyrkor och torg omgivet av den skyddande muren. Det finns både gratis- och avgiftsbelagda stränder i Nettuno, bland andra Astura, som är en av regionens bästa.

Karta över Nettuno

Klicka på kartan nedan för översikt över semesterboenden i staden, lista över de närmaste flygplatserna och avstånd från städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, hus eller lägenhet?

När du väljer In-Italia, kan du välja mellan fler än 1500 semesterbostäder i Italien, här ingår också många handplockade hotell, hus och lägenheter i regionen Lazio.

Med hjälp av sökmotorn ovan får du snabb överblick över tillgängliga semesterbostäder i och kring Nettuno.  

Reser ni flera generationer tillsammans eller ett kompisgäng? Då ska du kanske överväga att hyra ett hus i Italien. Här kan ni njuta och koppla av utan att behöva dela pool eller trädgård med andra gäster.

Vill du få mer information om de olika boendealternativen eller vill du bara få hjälp att välja rätt är du välkommen att ringa oss för råd och tips.

Transport

Det är ganska lång att köra till Italien (ca 2000 km). Och ska du semestra i Nettuno är det kanske läga att flyga. Närmast flygplats är Rom Ciampino flygplats. Den är den mindre av huvudstadens två flygplatser - väldigt populär på grund av Ryanairs närvaro.

Använda sökmotorn på In-Italia för att hitta aktuell information om flygförbindelser till Italien och för att boka din flygbiljett till bästa pris.

Tåg direkt från Rom till Nettuno, som många gånger är det självklara valet, även om det tar lite längre tid än med bil.
Om du har för avsikt att i första hand tillbringa semestern med att njuta av strandlivet i Nettuno, med en eventuellt kort utflykt till Rom, behöver du vanligtvis ingen bil. Vill du utforska mer av regionen i din egen takt, kan det vara bra med en hyrbil. I detta fall är det mest praktiskt att beställa hyrbil via Rom Ciampino.

Restauranger och shopping

Nettunos popularitet är inte förvånande med ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer. Här finns också ett bra utbud av stormarknader om du föredrar att själv laga en del maten under semestern.

Läs mer om Nettuno

Utflykter

Om du kan slita dig från den vackra kusten, är en resa till Rom att rekommendera.

Det största problemet är nästan vilken av stadens många sevärdheter du ska välja att uppleva. Det kan vara en god idé att koncentrera sig på ett fåtal utvalda platser i stället för att försöka hinna med så många som möjligt. Då har du också tid att njuta av atmosfären och göra spontana avstikare.

Lokala länkar

Stadens hemsida

Dölj texten
 
 
search map