Omdömen från Agriturismo Il Bagolaro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Allt är superfint

Min käresta och jag hade en veckas vistelse på Agriturismo il Bagolaro. Ett fint ställe trots en tråkig frukost. Det enda fina med frukosten var det nylagade kaffet. En cappuccino och en espresso varje morgon :-) Hotellpersonalen var rar, men extremt dålig på engelska. Kommunikationen var besvärlig men de var väldigt rara och trevliga så det hela gick bra ändå. Inga problem.
Rummet var snyggt och rent. Litet kylskåp som bara kylde ner en aning. Men det var bra till lite kallt att dricka.
Vi hade poolen för oss själva nästan hela veckan. Den närliggande staden Nerola var liten och trevlig, men inte intressant för övrigt. Vi åkte till Rom tre gånger vilket var lätt och billigt. 20 min till Fara Sabina station i bil (gratis parkering), därifrån 40 minuter med tåg till Tiburtina och därifrån en metro i 8 min till Termini (så befann man sig mitt i centrum). 8 Euro för två personer var väg :-)
Härligt lugnt och stilla på lågt tempo semester. Så om det är vad man vill ha är detta ett underbart ställe. Bil är nödvändigt för att ta sig till och från stället. Det är långt till allting.

Nerola som semester-destination

Tråkig stad, då det inte finns annat än vacker utsikt. Staden är trevlig att gå runt i några timmar, men inte mer än det. En enstaka restaurang som är öppen på kvällen :-)

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Agriturismo Il Bagolaro
 
search map