Omdömen från Agriturismo Il Bagolaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Il Bagolaro

Läs personliga omdömen av Agriturismo Il Bagolaro som ligger i Lazio. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Il Bagolaro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Allt är superfint

Min käresta och jag hade en veckas vistelse på Agriturismo il Bagolaro. Ett fint ställe trots en tråkig frukost. Det enda fina med frukosten var det nylagade kaffet. En cappuccino och en espresso varje morgon :-) Hotellpersonalen var rar, men extremt dålig på engelska. Kommunikationen var besvärlig men de var väldigt rara och trevliga så det hela gick bra ändå. Inga problem.
Rummet var snyggt och rent. Litet kylskåp som bara kylde ner en aning. Men det var bra till lite kallt att dricka.
Vi hade poolen för oss själva nästan hela veckan. Den närliggande staden Nerola var liten och trevlig, men inte intressant för övrigt. Vi åkte till Rom tre gånger vilket var lätt och billigt. 20 min till Fara Sabina station i bil (gratis parkering), därifrån 40 minuter med tåg till Tiburtina och därifrån en metro i 8 min till Termini (så befann man sig mitt i centrum). 8 Euro för två personer var väg :-)
Härligt lugnt och stilla på lågt tempo semester. Så om det är vad man vill ha är detta ett underbart ställe. Bil är nödvändigt för att ta sig till och från stället. Det är långt till allting.

Nerola som semester-destination

Tråkig stad, då det inte finns annat än vacker utsikt. Staden är trevlig att gå runt i några timmar, men inte mer än det. En enstaka restaurang som är öppen på kvällen :-)

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sommarsemester 2017

Vi hade en vistelse på sju dagar. Vi börjar med frukosten, den var mycket tråkig, samma sak varje dag. Lunch gick inte att få. Middagen var ok, men dock samma rätter några av dagarna. En av kvällarna som vi satt och åt, var där en råtta under bordet, som sedan hoppade upp på stolen där min man satt. Så vi hade inte lust att äta middag där längre. Där var också andra som direkt lämnade stället. Nästan dag hoppade vi över frukosten, och körde vidare till ett annat ställe. Stället låg i trevliga omgivningar och personalen var flink. Ang. poolen så var där tre parasoll där endast ett fungerade. Så det var lite dåligt.

Nerola som semester-destination

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Bagolaro

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och god mat

Vi hade en härlig vecka på Il Bagolaro. Rummen städades varje dag. Poolen var rengjord varje vardag.
Våra barn älskade poolen och flera dagar hade vi den nästan för oss själva.
Restaurangen på plats var verkligen fantastiskt. Bra, klassiska italienska rätter av goda ingredienser och väl kokta. Varje dag serveras antipasti, pasta, kötträtt och dessert. Vi åt dock aldrig till desserten vi kunde inte äta så mycket mat ??
Det är fyra små hundar på gården. Även om det var söt och lugn hund var det en utmaning för våra yngsta, som är rädd för hundar. Det fanns en lite tråkig runt rummen, som låg i en olivodling . Detta kompenserades av den trevliga och välkomnande personal.

Nerola som semester-destination

Platsen är perfekt för en kombinerad stad / land-semester. Vi tog en övernattning i Rom, och hade således två härliga dagar i Rom. Också en fantastisk resa till Tivoli

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Varm semester i vackra omgivningar

Härligt varma semester i vackra omgivningar
mycket trevligt folk
härlig mat med bra råvaror från egen produktion

Nerola som semester-destination

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint

de tom tömde papperskorgen i rummet varje dag
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avkopplande vistelse, vacker natur och äkta mat - nära Rom

Vi hade en härlig vistelse på plats i juli 2016 till 2 vuxna och 2 barn. Lovely avkopplande och ibland poolen helt för oss själva. De flesta andra var danskar på plats, men fredag-söndag, var det flera italienare som kom och njöt av maten. Rummen var helt OK och fungerade bra. Badrummet var nyrenoverat / fint. Kunde med fördel ha installerat ett liten kök och kylskåp. Vi bad om ett kylskåp, och en timme senare hade vi ett litet kylskåp / minibar, så det var bra. Härlig pool som är väl underhållen . Något avlägset så stället kräver en bil, men du har fullständig lugn och ro från många turister. Frukost är vanligtvis italienska (mest kakor!) Men både lunchen och middagen är helt fantastiskt. 20 euro för 3-4 rätter härlig ital mat -. Även för barn. Den enda nackdelen var wifi som var pivringe och bara fungerade vid poolen och i restaurangen. Många ställen att åka till som tex Rom, Tivoli och Morricone. Närmaste stad Nerola är också värt ett besök.

Nerola som semester-destination

Liten restaurang på torget som har goda pizzor, mysigt liv på torget på kvällen. Om du har en något större budget skulle restaurangen på slottet i staden (5-stjärniga hotell) kunna vara ett alternativ - vackra vyer.
Restaurang Fetini i stan Morricone (ca 7 km) hade mycket bra mat och super utsikt över dalen.

Äventyrsbad Hydromania ca 70 km bort från super

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Paus från allt

Tack för härliga dagar på Il Bagolaro. Lätt att hitta med tåg och buss, och bra att få info om transport.

Rummet var stort, luftigt och perfekt till en familj på 5 personer. Vi hade stället för oss själva, poolen var vår hela dagen och närliggande staden Nerola var trevlig med fantastisk utsikt, glass och pizza. På Il Bagolaro fick vi en autentisk vidunderlig lunch och middag - över all förväntan. Det var en stor upplevelse och värt varenda krona!

Vi ankom sent efter många timmar på resande fot - det hade varit verkligen härligt med ett glas kallt vatten eller liknande.

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Vi saknade dock utsikten
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Bagolaro

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fridfullt och idylliskt

Vi hade en fantastisk vistelse på Bagolaro.
Fantastisk restaurang - bra mat - och servitörerna var bra på att berätta om maten, på ganska förståelig engelska.
Bagolaro ligger ute på landet med fridfulla omgivningar, med fält fulla av olivträd.
Man har en fantastisk utsikt när man sitter i restaurangen och ser ut över landskapet.
Vi fick uppleva ett lokalt bröllop och födelsedagsfirande på restaurangen - riktigt roligt.
Poolområdet är också riktigt fint - en del dagar hade vi det helt för oss själva.
Vi hade bokat en familjelägenhet, men plats för 4-5 personer. Vi var 4 vuxna, och det var inte så gott om plats. Om vi varit 5 personer hade det varit mycket trångt.
Vi hade behövt ett kylskåp i lägenheten, och lite plats för kalla drycker och lite bröd. Vi efterfrågade ett kylskåp, och fick en minibar installerad, som inte kylde mycket. Vi skulle föreslå att de installerar kylskåp och avställningsplats i lägenheterna. Det skulle göra det perfekt.
Allt som allt ett toppenställe som vi varmt kan rekommendera.

Rekommendationer till andra gäster

Det fanns inköpsmöjligheter i en affär i staden Nerola ca 2km från Bagolaro. Nerola är en vacker liten bergsby.
Bagolaro ligger på perfekt avstånd till Rom om man vill kombinera en storstadssemester med lantliga och rofyllda omgivningar.
Bilfärden från Bagolaro till metrostationen Rebibbia tar ca 40 minuter. Vi parkerade bilen i ett parkeringshus som ligger precis vid metrostationen. Priset för att parkera hela dagen är 1,50€.
Från Bagolaro kör man mot Rom (via Tiburtina) och tar avfart nr. 13 och fortsätter ca 2km så kommer man till metrostationen Rebibbia.
En heldagsbiljett med metro och buss i hela Rom kostar 6€/person och kan köpas i kiosken på Rebibbia station.

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass

Typisk italiensk frukost...
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Bara en person åt gången...och det gäller alla gäster... Internet endast vid restaurang och poolområde.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Bagolaro

Agriturismo Il Bagolaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Bagolaro
Rum med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map