Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor i lugna omgivningar på landet och samtidigt på utflyktsavstånd från Rom. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurang i högsäsong och rum för upp till fem personer med aircondition och egen terrass.

Kuperad terräng och nära till Rom

Trots sin lantliga placering vid slutet av en (ojämn) enkelriktad grusväg i lugna och fridfulla omgivningar är det endast ca. 2 km till medeltidsstaden Nerola med sin imponerande fästning Castello Orsini.

Även närmaste supermarket ligger ca. 2 km bort. Ifall man söker storstadsimpulser är det enkelt och bekvämt att ta sig till Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km bort) kan man parkera gratis och ta tåget till Roma Tiburtina (ca. 40 min.). Sista hemresan går ca. kl. 22:00.

Läs mer om Agriturismo Il Bagolaro

Uppskattat matställe

Agriturismo Il Bagolaros restaurang utspelar sig både inne och ute - beroende på vädret men vi ber dig observera att den håller öppet endast i högsäsong d.v.s juli och augusti.

Under vardagarna är det lugnt och skönt på gården då restaurangen mest tar hand om övernattande gäster, medan det tors - sön också kommer ätande gäster utifrån, vilket medför mer liv och rörelse. Restaurangen har öppet lördagar och söndagar men övriga dagar i veckan ska du meddela värdarna senast en dag innan att du önskar äta middag på stället. Men som redan nämnt så är den öppen endast i juli och augusti månad.

Önskar du att prova andra matställe i området finns det flera att välja mellan inom 2 km, som dock kräver bil. Frukosten serveras antingen ute eller inne (efter önskemål) och serveras portionsvis eller som buffé beroende på antalet övernattande gäster. På gården produceras det både marmelad, olivolja, choklad-bars och skönhetskräm - alla produkter kan köpas på plats.

Pool, barnvänligt och flera andra faciliteter

Poolen ligger lite avskärmad från huvudbyggnaden - och är naturligtvis endast öppen för de övernattande gästerna, inte utomstående som endast kommer för att äta i restaurangen. De fridfulla omgivningarna långt från trafikerade huvudvägar tilltalar barnfamiljer. Dessutom finns det en pool för att göra vistelsen än mer bekväm. Rummen är stora och rymmer upp till fem personer som är ännu ett bevis på barnvänligheten. Till sist finns det också en fotbollsplan och en lekplats till de minsta. Du kan även låna mountainbikes gratis för att utforska närområdet.

Rummen på Agriturismo Il Bagolaro

Rum med terrass

De 10 mycket fina rummen ligger i två sidobyggnader bakom en olivlund och därmed i lugn och ro från livet vid huvudbyggnaden. De ligger alla på första våningen och har en privat möblerad terrass med eftermiddagssol. Rummen är rymliga och har därför alla plats för upp till tre extra sängar (varav två består av en våningssäng).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map