Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor i lugna omgivningar på landet och samtidigt på utflyktsavstånd från Rom. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurang i högsäsong och rum för upp till fem personer med aircondition och egen terrass.

Kuperad terräng och nära till Rom

Trots sin lantliga placering vid slutet av en (ojämn) enkelriktad grusväg i lugna och fridfulla omgivningar är det endast ca. 2 km till medeltidsstaden Nerola med sin imponerande fästning Castello Orsini.

Även närmaste supermarket ligger ca. 2 km bort. Ifall man söker storstadsimpulser är det enkelt och bekvämt att ta sig till Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km bort) kan man parkera gratis och ta tåget till Roma Tiburtina (ca. 40 min.). Sista hemresan går ca. kl. 22:00.

Läs mer om Agriturismo Il Bagolaro

Uppskattat matställe

Agriturismo Il Bagolaros restaurang utspelar sig både inne och ute - beroende på vädret men vi ber dig observera att den håller öppet endast i högsäsong d.v.s juli och augusti.

Under vardagarna är det lugnt och skönt på gården då restaurangen mest tar hand om övernattande gäster, medan det tors - sön också kommer ätande gäster utifrån, vilket medför mer liv och rörelse. Restaurangen har öppet lördagar och söndagar men övriga dagar i veckan ska du meddela värdarna senast en dag innan att du önskar äta middag på stället. Men som redan nämnt så är den öppen endast i juli och augusti månad.

Önskar du att prova andra matställe i området finns det flera att välja mellan inom 2 km, som dock kräver bil. Frukosten serveras antingen ute eller inne (efter önskemål) och serveras portionsvis eller som buffé beroende på antalet övernattande gäster. På gården produceras det både marmelad, olivolja, choklad-bars och skönhetskräm - alla produkter kan köpas på plats.

Pool, barnvänligt och flera andra faciliteter

Poolen ligger lite avskärmad från huvudbyggnaden - och är naturligtvis endast öppen för de övernattande gästerna, inte utomstående som endast kommer för att äta i restaurangen. De fridfulla omgivningarna långt från trafikerade huvudvägar tilltalar barnfamiljer. Dessutom finns det en pool för att göra vistelsen än mer bekväm. Rummen är stora och rymmer upp till fem personer som är ännu ett bevis på barnvänligheten. Till sist finns det också en fotbollsplan och en lekplats till de minsta. Du kan även låna mountainbikes gratis för att utforska närområdet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Il Bagolaro

Läs personliga omdömen av Agriturismo Il Bagolaro som ligger i Lazio. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Il Bagolaro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Agriturismo Il Bagolaro

Bedömning av Agriturismo Il Bagolaro

Läs mer

Allt är superfint

Min käresta och jag hade en veckas vistelse på Agriturismo il Bagolaro. Ett fint ställe trots en tråkig frukost. Det enda fina med frukosten var det nylagade kaffet. En cappuccino och en espresso varje morgon :-) Hotellpersonalen var rar, men extremt dålig på engelska. Kommunikationen var besvärlig men de var väldigt rara och trevliga så det hela gick bra ändå. Inga problem.
Rummet var snyggt och rent. Litet kylskåp som bara kylde ner en aning. Men det var bra till lite kallt att dricka.
Vi hade poolen för oss själva nästan hela veckan. Den närliggande staden Nerola var liten och trevlig, men inte intressant för övrigt. Vi åkte till Rom tre gånger vilket var lätt och billigt. 20 min till Fara Sabina station i bil (gratis parkering), därifrån 40 minuter med tåg till Tiburtina och därifrån en metro i 8 min till Termini (så befann man sig mitt i centrum). 8 Euro för två personer var väg :-)
Härligt lugnt och stilla på lågt tempo semester. Så om det är vad man vill ha är detta ett underbart ställe. Bil är nödvändigt för att ta sig till och från stället. Det är långt till allting.

Läs mer

Sommarsemester 2017

Vi hade en vistelse på sju dagar. Vi börjar med frukosten, den var mycket tråkig, samma sak varje dag. Lunch gick inte att få. Middagen var ok, men dock samma rätter några av dagarna. En av kvällarna som vi satt och åt, var där en råtta under bordet, som sedan hoppade upp på stolen där min man satt. Så vi hade inte lust att äta middag där längre. Där var också andra som direkt lämnade stället. Nästan dag hoppade vi över frukosten, och körde vidare till ett annat ställe. Stället låg i trevliga omgivningar och personalen var flink. Ang. poolen så var där tre parasoll där endast ett fungerade. Så det var lite dåligt.

Läs mer

Lugnt och god mat

Vi hade en härlig vecka på Il Bagolaro. Rummen städades varje dag. Poolen var rengjord varje vardag.
Våra barn älskade poolen och flera dagar hade vi den nästan för oss själva.
Restaurangen på plats var verkligen fantastiskt. Bra, klassiska italienska rätter av goda ingredienser och väl kokta. Varje dag serveras antipasti, pasta, kötträtt och dessert. Vi åt dock aldrig till desserten vi kunde inte äta så mycket mat ??
Det är fyra små hundar på gården. Även om det var söt och lugn hund var det en utmaning för våra yngsta, som är rädd för hundar. Det fanns en lite tråkig runt rummen, som låg i en olivodling . Detta kompenserades av den trevliga och välkomnande personal.

Läs mer

Varm semester i vackra omgivningar

Härligt varma semester i vackra omgivningar
mycket trevligt folk
härlig mat med bra råvaror från egen produktion

Läs mer

Avkopplande vistelse, vacker natur och äkta mat - nära Rom

Vi hade en härlig vistelse på plats i juli 2016 till 2 vuxna och 2 barn. Lovely avkopplande och ibland poolen helt för oss själva. De flesta andra var danskar på plats, men fredag-söndag, var det flera italienare som kom och njöt av maten. Rummen var helt OK och fungerade bra. Badrummet var nyrenoverat / fint. Kunde med fördel ha installerat ett liten kök och kylskåp. Vi bad om ett kylskåp, och en timme senare hade vi ett litet kylskåp / minibar, så det var bra. Härlig pool som är väl underhållen . Något avlägset så stället kräver en bil, men du har fullständig lugn och ro från många turister. Frukost är vanligtvis italienska (mest kakor!) Men både lunchen och middagen är helt fantastiskt. 20 euro för 3-4 rätter härlig ital mat -. Även för barn. Den enda nackdelen var wifi som var pivringe och bara fungerade vid poolen och i restaurangen. Många ställen att åka till som tex Rom, Tivoli och Morricone. Närmaste stad Nerola är också värt ett besök.

Läs mer
 
search map