Semesterbostad i Montefiascone i Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Terrass till lägenheten Giglio Giallo Vardagsrum i lägenheten Giglio Giallo Terrass till lägenheten Giglio Rosso Vardagsrum i lägenheten Giglio Rosso Sovrum i lägenheten Giglio Rosso Kök och vardagsrum i lägenheten Giglio Bianco Terrass till lägenheten Giglio Bianco
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Landa i Rom och njut av sjöarna norr om huvudstaden med fin närhet till vackra Toscana och Umbrien. Från Villa I Gigli del Belvedere når du många utflykter inom kort avstånd, samtidigt som den sköna poolen i trädgården lockar att återvända hem till efter en dag full av upplevelser.

En utsikt att älska

Vägen till villan är en vanlig asfalterad väg men så snart du kör in via porten stiger den brant upp till huset. Den branta sluttningen innebär att du från toppen kommer ha en helt öppen och magnifik vy över landskapet och sjön. Häruppe finns alltid en skön bris som gör luften och tillvaron behaglig även under sommarens varmaste dagar.

Pool med vattenmassage

Poolen ligger framför huset och är synlig från alla lägenheternas terrasser. Därför kan du slappa medan barnen leker i vattnet. En behaglig trappa tar dig ner till där poolen är som djupast, och det finns även en rund bassäng som kan användas som barnpool, så länge vattenmassagen inte startas.

Rymliga och välutrustade lägenheter

Huset har fyra oberoende lägenheter som kan nås via en intern trappa. Det går bra att hyra en del av huset med endast tre lägenheter eller hela med fyra.

De är utrustade med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin och en härlig terrass med utsikt över sjön. Reser du med hela den stora familjen eller med vännerna kan du hyra hela huset och få poolen privat för ert sällskap.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map