Agriturismo i Marcigliana i Lazio

Agriturismo Fonte di Papa

Terrasserna till Bianca, Blu och Rossa Terrassen till Azzurro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett lantställe med pool och lägenheter på dagsbasis endast ca. 20 km från Peterskyrkan och Coloseum. Behöver vi säga mer? Härliga Agriturismo Fonte di Papa erbjuder stora gröna omgivningar, ridskola, aktiviteter som pingis, fotboll, tennis, basket samt fina lägenheter i rustik stil med möjlighet till privat terrass.

Du har ett bra utgångsläge

Även om du bor i egen lägenhet med köksfaciliteter sätter många pris på att kunna gå ut och äta på semestern. Här är det enkelt då sidan om Agriturismo Fonte di Papa ligger det en restaurang / pizzeria, där du kan ta dig ett glas vin utan att behöva oroa dig för körturen hem. Denna restaurang är öppen fredag - lördag - söndag, men vi reserverar oss för ändringar gällande öppettiderna.

Närmaste stad för inköp är Monterotondo som ligger ca. 5 km bort, medan närmaste supermarket återfinns endast ca. 1½ km bort. Det är också härifrån du kan ta tåget direkt till Rom - det är dock endast ca. 2½ km till tågstationen. Turen från Monterotondo till Roma Tiburtina tar ca. 30 minuter. Sista hemresan avgår ca. kl. 23:00-00:00. När du vistas på Agriturismo Fonte di Papa kan du höra tåget passera, ca. 300 meter bort.

Läs mer om Agriturismo Fonte di Papa

Pool och vackert anlagd trädgård

De gröna arealerna bjuder på exotiska och uråldriga träd. I ett hörn av trädgården finner du den ovala poolen - den är inte så stor och endast 130 cm djup, men ändå pricken över i:et i trädgården. Längre bak i omgivningarna runt gården ligger ridskolan med öppna ängar och stall. Här är det möjligt att mot tillägg ta ridlektioner. Det är inte möjligt att ta med husdjur på stället då de har hästar och lösgående hundar (snälla och välanpassade). Notera att det ibland under helgerna kan förekomma privata arrangemang i deras festlokal som ligger för sig själv. Under dessa dagar kan poolen vara upptagen i några timmar.

Inbjudande lägenheter med terrass

Ställets fyra lägenheter ligger alla på första våningen och de flesta har privat möblerad uteplats. Lägenheterna har tillgång till en gemensam grill i trädgården. Dessutom finns det gemensamt tvätteri för gästerna att använda.

L√§genheterna på Agriturismo Fonte di Papa

Studiolägenhet m. balkong/terrass

Denna lägenhet ligger på första våningen med direkt tillgång till en stor och fint möblerad terrass med blommor och utsikt över trädgården. Terrassen till grannlägenheten tillhör värdarna själva. Lägenheten är en enrummare med loft och består av uppehållsrum med kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn, brödrost och kylskåp), matplats och dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det ett loft med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare är lägenheten utrustad med satellit-TV och wi-fi (mot tillägg) som täcker bäst på utearealen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map