Agriturismo i Marcigliana i Lazio

Agriturismo Fonte di Papa

Terrasserna till Bianca, Blu och Rossa Terrassen till Azzurro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett lantställe med pool och lägenheter på dagsbasis endast ca. 20 km från Peterskyrkan och Coloseum. Behöver vi säga mer? Härliga Agriturismo Fonte di Papa erbjuder stora gröna omgivningar, ridskola, fina lägenheter med privat terrass samt gångavstånd till matställe.

Nyttiga avstånd...

Även om man bor i egen lägenhet med köksfaciliteter sätter många pris på att kunna gå ut och äta på semestern. Här är det enkelt då sidan om Agriturismo Fonte di Papa ligger det en restaurang / pizzeria, som man kan ta ett glas vin utan att behöva oroa sig för körturen hem. Denna restaurang är öppen fredag - lördag - söndag. Närmaste stad för inköp mm är Monterotondo som ligger ca. 5 km bort, medan närmaste supermarket återfinns endadt ca. 1½ km bort. Det är också härifrån man kan ta tåget direkt till Rom - det är dock endast ca. 2½ km till tågstationen. Turen från Monterotondo till Roma Tiburtina tar ca. 30 minuter. Sista hemresan avgår ca. kl. 23:00-00:00. När man vistas på Agriturismo Fonte di Papa kan man höra tåget passera ca. 300 meter bort.

Läs mer om Agriturismo Fonte di Papa

Pool och vackert anlagd trädgård

De gröna arealerna bjuder på exotiska och uråldriga träd. I ett hörn av trädgården finner man den ovala poolen - den är inte så stor och endast 130 cm djup, men ändå pricken över i:et i trädgården. Längre bak i omgivningarna runt gården finner man ridskolan med öppna ängar och stall. Här är det möjligt att mot tillägg ta ridlektioner. Det är inte möjligt att ta med husdjur på stället då de har hästar och lösgående hundar, som är lika snälla som dagen är lång. Notera att det ibland under helgerna kan förekomma privata arrangemang i deras festlokal som ligger för sig själv. Under dessa dagar kan poolen vara upptagen i några timmar.

Inbjudande lägenheter med terrass

Ställets fyra lägenheter ligger alla på första våningen och har privat möblerad uteplats. Dessutom har stället också några inkvarteringsmöjligheter utan uteplats, som In-Italia dock valt att inte förmedla. Lägenheterna har tillgång till en gemensam grill i trädgården. Dessutom finns det gemensamt tvätteri för gästerna att använda.

Lägenheterna på Agriturismo Fonte di Papa

Enrumslägenhet Azzurro med 2/4 sovplatser (med terrass)

Denna lägenhet ligger på första våningen med direkt tillgång till en stor och fint möblerad terrass med blommor och utsikt över trädgården. Terrassen till grannlägenheten tillhör värdarna själva. Lägenheten är en enrummare med loft och består av uppehållsrum med kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn, brödrost och kylskåp), matplats och dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det ett loft med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare är lägenheten utrustad med satellit-TV och wi-fi (mot tillägg) som täcker bäst på utearealen.

Tvårumslägenhet Rossa med 4+2 sovplatser (med uteplats)

Lägenheterna Rossa, Blu och Bianca mäter alla ca. 50 m² och ligger sida om sida på första våningen med varsin privat uteplats på baksidan (med småsten) och utsikt till gräsplanen och granngrunden, som är lite rustik. Även framför lägenheterna finns det trädgårdsmöbler till varje lägenhet. Lägenheten Rossa är en tvårummare och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn, brödrost och kylskåp), matplats och dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det sovrum med dubbelsäng och våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare är lägenheten utrustad med satellit-TV och wi-fi (mot tillägg) som täcker bäst på utearealen.

Tvårumslägenhet Blu med 4+1 sovplatser (med uteplats)

Lägenheterna Rossa, Blu och Bianca mäter alla ca. 50 m² och ligger sida om sida på första våningen med varsin privat uteplats på baksidan (med småsten) och utsikt till gräsplanen och granngrunden, som är lite rustik. Även framför lägenheterna finns det trädgårdsmöbler till varje lägenhet. Lägenheten Blu är en tvårummare och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn, brödrost och kylskåp), matplats och dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare är lägenheten utrustad med satellit-TV och wi-fi (mot tillägg) som täcker bäst på utearealen. Blu och Bianca har tillgång till badrummet via sovrummet.

Tvårumslägenhet Bianca med 4 sovplatser (med uteplats)

Lägenheterna Rossa, Blu och Bianca mäter alla ca. 50 m² och ligger sida om sida på första våningen med varsin privat uteplats på baksidan (med småsten) och utsikt till gräsplanen och granngrunden, som är lite rustik. Även framför lägenheterna finns det trädgårdsmöbler till varje lägenhet. Lägenheten Bianca är en tvårummare och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn, brödrost och kylskåp), matplats och dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare är lägenheten utrustad med satellit-TV och wi-fi (mot tillägg) som täcker bäst på utearealen. Blu och Bianca har tillgång till badrummet via sovrummet (i Bianca är det fyra trappsteg upp till badrummet).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map