Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Santa Cristina

Domitilla Sveva
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Santa Cristina är ett stort vackert hus beläget bland kullarna mellan Lazio och Umbrien i kommunen Magliano Sabina (7 km). Från villan ser man dalen nedanför och sluttningarna som är täckta med vinodlingar och olivträd. Titt som tätt betar en flock får på de omkringliggande ängarna. Villans trädgård är dock inhängnad så man slipper ulliga gäster!

Du kan hyra hela villan med pool

Villan är ett tvåfamiljehus fördelat på två etager. Vill man hyra hela huset är det tillräckligt med plats till 16 personer i båda uppehållsrummen och köket är väl utrustat i båda lägenheterna. Hyr man bara halva huset skall du vara beredd på att dela poolen som ligger i trädgården annars har du din egen del av huset helt för dig själv. Poolen är 14 x 7 meter och från 1,20 till 1,40 meter djup. Ca. 100 meter från huset, på andra sidan av en väldigt lite trafikerad väg, kan du dessutom fritt använda gårdens sportsbana (kan användas som tennisbana eller liten fotbollsplan).

Läs mer om Villa Santa Cristina

Lägenhet Domitilla med 8 sovplatser:
- Lägenhet Domitilla är uppdelad på två etager. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med satellit-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch (anpassad till gångbesvärade gäster). På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen.

Lägenhet Sveva med 8 sovplatser:
- Lägenhet Sveva är uppdelad på två etager och liknar lägenhet Domitilla som ligger bredvid. Den enda skillnaden är att badrummet på första våningen inte är anpassat till gångbesvärade. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med satellit-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen.

Utrustning

Villan är dessutom utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning). Vid ankomst finner du en "välkomst-korg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad, så man inte med detsamma behöver ta sig in till staden som ligger 7 km. bort.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

Agriturismo Chignoni

Apecchio, Marche

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map