Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Santa Cristina

Domitilla Sveva
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Santa Cristina är ett stort vackert hus beläget bland kullarna mellan Lazio och Umbrien i kommunen Magliano Sabina (7 km). Från villan ser du dalen nedanför och sluttningarna som är täckta med vinodlingar och olivträd. Titt som tätt betar en flock får på de omkringliggande ängarna. Villans trädgård är dock inhägnad så att du slipper de "ulliga" gäster!

Du kan hyra hela villan och få privat pool

Villan är ett tvåfamiljshus fördelat på två etager. Hyr du hela huset finns här plats till 16 personer. Respektive uppehållsrum och kök är välutrustade. Hyr du "halva huset" det vill säga en av lägenheterna delar du poolen som ligger i trädgården annars har du din egen del av huset helt för dig själv. Poolen är 14 x 7 meter och från 1,20 till 1,40 meter djup.

Lägenheterna tillhör Tenuta Santa Cristina som har totalt fyra villor på området. Fördelen med att tillhöra en Tenuta är att du här kan spela tennis, bordtennis eller fotboll då du fritt kan använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den (mycket lite) trafikerade vägen, ett avstånd på ca 200 meter från själva huset. En annan fördel är att de har concierge service och kan hjälpa till med olika utflykter som vinprovningar, matlagningskurser, inträden o.s.v.

Läs mer om Villa Santa Cristina

Lägenhet Domitilla med 8 sovplatser:
- Lägenhet Domitilla är uppdelad på två etager. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch (anpassad till gångbesvärade gäster). På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen. Lägenheten är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning)

Lägenhet Sveva med 8 sovplatser:
- Lägenhet Sveva är uppdelad på två etager och liknar lägenhet Domitilla som ligger bredvid. Den enda skillnaden är att badrummet på första våningen inte är anpassat till gångbesvärade. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen. Lägenheten är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning)

Ett välkomstpaket

Vid ankomsten får du en liten "välkomstkorg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad. En trevlig gest som innebär att du inte behöver ta dig in till staden din första dag.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

search map