Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Santa Cristina

Domitilla Sveva
 
Villa Santa Cristina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santa Cristina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Magliano Sabina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Santa Cristina är ett stort vackert hus beläget bland kullarna mellan Lazio och Umbrien i kommunen Magliano Sabina (7 km). Från villan ser du dalen nedanför och sluttningarna som är täckta med vinodlingar och olivträd. Titt som tätt betar en flock får på de omkringliggande ängarna. Villans trädgård är dock inhägnad så att du slipper de "ulliga" gäster!

Du kan hyra hela villan och få privat pool

Villan är ett tvåfamiljshus fördelat på två etager. Hyr du hela huset finns här plats till 16 personer. Respektive uppehållsrum och kök är välutrustade. Hyr du "halva huset" det vill säga en av lägenheterna delar du poolen som ligger i trädgården annars har du din egen del av huset helt för dig själv. Poolen är 14 x 7 meter och från 1,20 till 1,40 meter djup. De villor som är utan namn kan bli någon av de fyra fast ej specificerade.

Lägenheterna tillhör Tenuta Santa Cristina som har totalt fyra villor på området. Fördelen med att tillhöra en Tenuta är att du här kan spela tennis, bordtennis eller fotboll då du fritt kan använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den (mycket lite) trafikerade vägen, ett avstånd på ca 200 meter från själva huset. En annan fördel är att de har concierge service och kan hjälpa till med olika utflykter som vinprovningar, matlagningskurser, inträden o.s.v.

Läs mer om Villa Santa Cristina

Lägenhet Domitilla med 8 sovplatser:
- Lägenhet Domitilla är uppdelad på två etager. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch (anpassad till gångbesvärade gäster). På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen. Lägenheten är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning)

Lägenhet Sveva med 8 sovplatser:
- Lägenhet Sveva är uppdelad på två etager och liknar lägenhet Domitilla som ligger bredvid. Den enda skillnaden är att badrummet på första våningen inte är anpassat till gångbesvärade. På första våningen finns kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch, och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till en trevlig terrass med bord och stolar samt utsikt över vinmarkerna och dalen. Lägenheten är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning)

Ett välkomstpaket

Vid ankomsten får du en liten "välkomstkorg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad. En trevlig gest som innebär att du inte behöver ta dig in till staden din första dag.

Villorna på Villa Santa Cristina

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Santa Cristina

Läs personliga omdömen av Villa Santa Cristina som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Santa Cristina. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt läge

Fantastiskt läge, formidabel utsikt från bostaden och en stor härlig pool. Området ligger bortom massturismen. Man är omgiven av italienska bönder och lokalbefolkning och få turister. Allt i allt en bra upplevelse att vara i huset och i området.

Läs mer

Bedömning av Villa Santa Cristina

Läs mer
 
search map