Omdömen från Villa Mary

 
Villa Mary är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mary är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Magliano Sabina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Mary

Läs personliga omdömen av Villa Mary som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mary. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supersemester

Villa Mary överträffar förväntningarna. Synd att bilderna på hemsidan inte tydligt visar den fantastiska utsikten över berg och dalar. Poolen ren och välskött varenda dag.

Gott om plats (för att uttrycka det milt) och funktionellt rum/allrum. Men största delen av tiden tillbringas på terrassen, då utsikten är fantastisk. Poolen är den tuffaste konkurrenten – i alla fall med temperaturer över 30 grader varje dag.

Köket är stort – utrustat som i Italien, där grytorna är få och stekpannorna många, knivar obrukbara, men det vet man ju vid det här laget. Kanske haltade städningen en aning. Åtminstone när vi kom. Men ingenting som inte kunde hanteras. När vi lämnade var det så många som fyra personer på plats för att städa, så kanske hade vi otur.

Väsentligaste minus i betyget är den väg som ligger några få meter från hela ena sidan av huset. Inte så våldsamt trafikerad, men lokalbefolkningen kan vägen och dess gropar utan och innan, så det kördes fort och ibland lät det en del.

Ingen luftkonditionering, men en mängd elektriska fläktar - med varierande bullernivåer.

Men en supervistelse för hela familjen.

Rekommendationer till andra gäster

Observera stängningstider, etc. Det kan vara MYCKET svårt att hitta en restaurang som är öppen före kl. 20. Och kvaliteten varierar.

Det finns dock en välsorterad livsmedelsbutik (MD) i Magliano Sabina. Och fler småbutiker, som dock har en ganska avslappnad attityd vad gäller de aviserade öppettiderna.

Villa Mary
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mary
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bent og familie fra Korsør boede på Villa Mary i Magliano Sabina

Vi tackar för en härlig resa och särskilt för huset som var över förväntan ....
Huset ligger i härliga omgivningar och signalerar avkoppling och det var precis det som gjorde att vi valde denna plats.

Vi hade förstått att vi var tvungna att plocka upp nyckeln till huset på ett "service" center och hade då missförstått detta.
Det bör kanske preciseras bättre för det resulterade i att vi kör omkring söker detta för 2 timmar ... inte mycket roligt i den varma .... speciellt när vi fick reda på att vi hade bara att ringa Dani !!! Som är otroligt söt.

Ett litet minus var att varje morgon kom en hund med en man (kanske pool mannen) som sket i trädgården och därför var en del hundskit i trädgården ... inte lätt med en liten flicka som är överallt ...
Men allt som allt en trevlig plats rekommenderas till andra gäster

In-Italias kommentar

Stort tack för dina kommentarer. Vi är glada att du hade en underbar semester. Vi har informerat hyresvärden om problemet med hunden och dess spillning, och vi har blivit lovade att detta kommer att tillrätta mannen som kommer och rengör poolen! Med vänlig hälsning, Johanne, In-Italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map