Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pris från per pers.
Pergola
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lantlig placering kan vara mycket, som dock ofta präglas av lugn och ro. Baksidan kan vara att man ska köra langt efter handelsliv. Från Villa Mary har du endast ca. 6 km till närmaste inköpsmöjligheter så tillgång till bil är viktigt.

Stor trädgård med pool och tennis

Vid huset finns en stor trädgård med vackra cypressar och olivträd samt en pergola med bord och stolar till trevliga kvällar vid grillen. I trädgården håller man på att bygga en en pool på 12 x 5 meter med ett djup som varierar från 1,20 till 1,40 meter. Gillar du tennis eller fotboll så har du möjlighet att fritt använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den väldigt lite trafikerade väg ca. 200 meter från själva huset.

Läs mer om Villa Mary

Villa med 8 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två etager och råder över 8 sovplatser i allt. På första våningen finns ett enormt uppehållsrum med satellit-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet är det utgång till den stora pergola där det finns bord och stolar.

På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, två sovrum med två enkelsängar i varje och badrum med toalett och dusch.

Villans övriga faciliteter

Villan är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning). Vid ankomsten finner man en "välkommen-korg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad, så man inte behöver ta in till staden (ca. 7 km bort) på sin första dag.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Populärt i Lazio

Tarchon B&B

Tarquinia

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente

Hotel Belvedere

Sperlonga

search map