Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pergola
 
Villa Mary är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mary är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Magliano Sabina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lantlig placering kan vara helt underbart,och är en vistelse som ofta präglas av lugn och ro. Baksidan kan dock vara att du måste köra en bit innan du når shopping och folkliv. Från Villa Mary har du dock inte så långt till närmsta inköpsställe, det är ca 6 km, men du behöver tillgång till bil.

Du har egen trädgård med pool

Till det fina huset hör en privat trädgård med vackra cypresser och olivträd samt en pergola med bord och stolar där du sköna kvällar kan tillaga dig något gott vid grillen. I trädgården finns en privat pool med solstolar och parasoll (ca 30 m från huset) där du kan sola och bada hur mycket du vill utan att bli störd av andra.

Villa Mary tillhör Tenuta Santa Cristina som har totalt fyra villor på området. Fördelen med att tillhöra en Tenuta är att du här kan spela tennis, bordtennis eller fotboll då du fritt kan använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den (mycket lite) trafikerade vägen, ett avstånd på ca 200 meter från själva huset. En annan fördel är att de har concierge service och kan hjälpa till med olika utflykter som vinprovningar, matlagningskurser, inträden o.s.v.

Läs mer om Villa Mary

Villan har privat pool:
- Villan är uppdelad på två etager och kan ta upp till 8 sovplatser i allt. På första våningen finns ett enormt uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet är det utgång till den stora pergola där det finns bord och stolar.

På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, två sovrum med två enkelsängar i varje och badrum med toalett och dusch. Villan är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning)

Ett välkomstpaket

Vid ankomsten får du en liten "välkomstkorg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad. En trevlig gest som innebär att du inte behöver ta dig in till staden din första dag.

Dölj texten
 
 
search map