Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

 
Villa Laurentia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Laurentia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Magliano Sabina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Laurentia ligger högst upp på en kulle omgiven av vinodlingar och olivplantager med utsikt över Monte Soratte i fjärran. Här kan du njuta av dina semesterdagar med privat trädgård och egen pool.

Trädgård, pool och aktiviteter

Till villan hör en privat stor trädgård med tillhörande terrass, grill och en fin pool på 12 x 5 meter som är 1.20 till 1.40 meter djup. Poolen med solstolar och parasoll ligger ca 30 m från villan.

Villan tillhör Tenuta Santa Cristina, som har totalt fyra villor på området. Fördelen med att tillhöra en Tenuta är att du här kan spela tennis, bordtennis eller fotboll då du fritt kan använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den (mycket lite) trafikerade vägen, ett avstånd på ca 100 meter från själva huset. En annan fördel är att de har concierge service och kan hjälpa till med olika utflykter som vinprovningar, matlagningskurser, inträden o.s.v.

Läs mer om Villa Laurentia

Villa med privat pool:
- Villan är uppdelad på två våningar och har 8 sovplatser i allt. På första våningen finns stort uppehållsrum med Sat-TV samt CD/DVD- spelare och öppen spis, kök med stor spis med ugn, diskmaskin och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch (anpassad till gångbesvärade gäster). Från det stora uppehållsrummet har du utgång till en stor övertäckt terrass med bord och stolar.

Andra våningen har sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch. Villan är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning).

Ett välkomstpaket

Vid ankomsten får du en liten "välkomstkorg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad. En trevlig gest som innebär att du inte behöver ta dig in till staden din första dag.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Laurentia

Läs personliga omdömen av Villa Laurentia som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Laurentia. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Laurentia

Härlig villa med praktfull utsikt

Vi fick denna villa i stället för Villa Maria, eftersom det var problem med toaletten. Fine.
Härlig villa, vilket är bra. Fina faciliteter. Vackra stad.
Pizza, som ligger 4-500 m från villan är mer än en pizzeria och definitivt värt ett besök

Läs mer

Bedömning av Villa Laurentia

Läs mer

Bedömning av Villa Laurentia

Läs mer
 
search map