Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Laurentia ligger högst upp på en kulle omgiven av vinodlingar och olivplantager med utsikt över Monte Soratte i fjärran.

Trädgård och terrass med pool

Villan råder över egen stor trädgård med tillhörande terrass, grill och en fin pool på 12 x 5 meter som är 1.20 till 1.40 meter djup. Gillar du fotboll eller tennis så finns möjligheten för att gratis använda gårdens mångfunktionella bana (kan användas som tennisbana eller liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den mycket lite trafikerad väg, ca. 100 meter från själva villan.

Läs mer om Villa Laurentia

Villa med 8 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två våningar och råder över 8 sovplatser i allt. På första våningen finns stort uppehållsrum med satellit-TV samt CD/DVD- spelare och öppen spis, kök med stor spis med ugn, diskmaskin och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch (anpassad till gångbesvärade gäster). Från det stora uppehållsrummet har du utgång till en stor övertäckt terrass med bord och stolar.

Andra våningen har sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch och sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch.

Villan har dessutom centralvärme och internet ( dessa kan användas mot betalning). Vid ankomsten hittar du en "välkommen-korg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad, (så man inte behöver skynda sig in till staden som ligger 7 km. bort).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Lazio

search map