Agriturismo i Lanuvio i Lazio

Agriturismo La Meridiana

Classic-rum Superior-rum
 
Agriturismo La Meridiana är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Meridiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lanuvio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Oavsett om man är ett par eller en familj på resande fot så är detta ett utmärkt val av lantställe nära Rom och kusten. Dessutom ett utmärkt val för en enkel övernattning i förbindelse med flygresa till / från någon av Roms flygplatser. Man bor i välinredda rum med aircondition.

Flera faciliteter samt egen restaurang och stor pool

På stället finns det ett fint urval av faciliteter att roa sig med: egen restaurang med lokala rätter, stor välskött trädgård som närmast påminner om en park med sina många fruktträd och olivträd. Här finner man även en stor härlig pool (10 x 20 m) med tillhörande solstolar och parasoller, lekplats samt helt avsides från huvudbyggnaden finner man tennisbana (mot betalning) och fotbollsplan (framstår som en fin mini sportanläggning) som nås via en fin passage som är upplyst om kvällen. Runt omkring på gården finns det små skuggfyllda platser där man kan njuta av skuggan när solen står högt samt ett stort shackspel nära poolen som man kan roa sig med mellan de svalkande doppen.

Läs mer om Agriturismo La Meridiana

Egen produktion

I anslutning till denna passage finner man även ett jätte-schackspel. Gården producerar vin, olivolja, marmelader och grönsaker som går att köpa i den egna lilla gårdsbutiken. Mot förfrågan går det att arrangera vinprovning av gårdens viner. Hela gården är inhägnad vilket gör att barn kan leka fritt trots att landsvägen passerar bakom gården. I anslutning till infarten finns det gratis parkeringsplats.

Omgivande landskap och medeltidsstad

Närmaste stad är Lanuvio (ca. 2 km) som kan ses från gården då den ligger fint på en höjd med vacker utsikt. Närmaste tågstation finner man i Campoleone (ca. 2 km) varifrån man smidigt tar tåget till Rom vilket tar ca. 20 minuter. Inom 12 km finner man dessutom vindistriktet Frascati som är känt för sitt vita vin med samma namn samt Castel Gandolfo som är känt för Påvens semesterresidens samt en högklassig golfbana. För närmaste shoppingmöjligheter kan vi rekommendera Castel Romano Outlet som ligger ca. 20 km bort.

Rummen på Agriturismo La Meridiana

Dubbelrum Classic

Classic-rummen är alla välinredda i fin lantlig stil samt utrustade med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), flatscreen-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. I dessa rum finns det plats för 1-2 extra sängar.

Dubbelrum Superior med terrass

Superior-rummen är båda rymliga och välinredda i fin lantlig stil samt utrustade med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), flatscreen-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen har privat terrass med utsikt till landskapet. I rummen finns det plats för 1-2 extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map