Agriturismo i Grotte di Castro i Lazio

Castello di Santa Cristina

 
Castello di Santa Cristina är inte tillgänglig i dagsläget
Castello di Santa Cristina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lazio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Inte många känner till den lilla regionen Alta Tuscia som ligger i norra Lazio mellan Toscana och Umbrien. På en kulle mellan Bolsenasjön och berget Monte Amiata, finner vi detta pittoreska slott Castello di Santa Cristina.

I denna frodiga och gröna del av Italien finner vi många spännande städer, och tittar man på kartan, ser man genast att detta är en strategiskt bra belägenhet för besök till både Toscana, Umbrien och Lazio.

Läs mer om Castello di Santa Cristina

På slottet finns reception och en stor sal där det kan arrangeras festmiddagar och vinsmakning. I den närliggande byggnaden (ca. 50 meter) finns det 6 trevligt inredda lägenheter varav två ligger för sig själv (Capodimonte och Marta) med privat pool. Dessa två lägenheter kan hyras som en stor villa för större sällskap. Dessutom finns det trevliga hotellrum som kan hyras på dagsbasis.

Det finns gott om aktiviteter på slottets stora mark. Den härliga poolen (16 x 6,50 m.) med tillhörande barnpool ligger nedanför de 6 lägenheterna med vacker utsikt mot slottet. Dessutom finns det fotbollsplan, lekplats och mot betalning kan man hyra tennisplan (konstgräs), följa med på hästridning i de vackra omgivningarna, mountainbikes för samma syfte, Internet service på slottet, båtutflykter på sjön samt mot avtal kan man få arrangerat en traditionell middag.

De rymliga lägenheterna ligger i direkt anslutning till slottet och poolen. De är alla utrustade med ett trevligt uppehållsrum med öppen spis, bord och stolar samt soffor och satellit-TV. De har dessutom mellan två och fyra sovrum, välutrustade kök med diskmaskin och tvättmaskin. Naturligtvis har alla lägenheter uteplats med bord och stolar så man kan både äta och dricka utomhus.

Läs om lägenheterna på Castello di Santa Cristina

Dölj texten
 
 
search map