Hotell i Grottaferrata i Lazio

Hotel Verdeborgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i Castelli Romani

Hotel Verdeborgo ligger mitt i en stor, härlig grön trädgård, med flera hundra år gamla träd. Hotellet är en del av ett palats från 1800-talet, som ligger 18 km söder om Rom. Det tar cirka 5 minuter att köra från hotellet till stationen Frascetti, som tar dig direkt in till Roms centralstation, eller så kan du välja att åka till metrostationen Anagnina. Så, detta är alltså det ideala stället för dig, som gärna vill bo lugnt och stilla, men ändå nära Rom. Grottaferratas centrum ligger ett par kilometer fra hotellet.

Här kommer du att känna dig som hemma

Hotel Verdeborgo tilltalar dig som vill ha en avslappnande vistelse omringad av naturen. Hotellet passar både till dig som är på semester, och till dig som kommer på en affärsresa, då det finns rum på hotellet som kan användas till event och möten. Även om hotellet endast har tre stjärnor, känns det som standarden är högre, på grund av den goda servicen och det varma mottagandet. Atmosfären är fridfull, klassisk och informell, och det bidrar till att du snabbt känner dig som hemma.

En pärla till trädgård

Hotellets största plus är utan tvivel trädgården och terrassen, och under sommarsäsongen serveras den alldeles utmärkta frukosten utomhus - så du får möjlighet att starta dagen med ditt morgonkaffe ute i den friska luften, med doften av trädgårdens blommor och träd.
Hotellet har också en restaurang som heter Il Cavallino in Villa. Här serveras rätter från det romerska köket, baserat på färska, lokala produkter. Du kan äta även din middag mitt i den trevliga trädgården. Baren som befinner sig inomhus, bjuder på drinkar och lättare snacks. Om du kommer i bil, finns det gratis parkering på hotellet. Ankommer du med tåg, kan du kontakta receptionen för gratis transport till hotellet. Wifi är också gratis och finns överallt på hotellet.

Läs mer om Hotel Verdeborgo

Rum och lägenheter i klassisk stil

Hotel Verdeborgo har totalt 15 rum i olika kategorrer samt en lägenheter. Alla rum är fint inredda, och har som minimum gratis wifi, aircondition, satellit-TV, minibar, skrivbord, kassaskåp samt badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar.

Rummen på Hotel Verdeborgo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map