Omdömen från Agriturismo La Selvotta

 
Agriturismo La Selvotta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Selvotta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Genzano di Roma här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo La Selvotta

Läs personliga omdömen av Agriturismo La Selvotta som ligger i Lazio. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo La Selvotta. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marita med familj från Umeå i Sverige bodde på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma från den 4. till den 6. juni 2011. Innan dess hade de bott på Florenza Residence i Sperlonga.

Agriturismo La Selvotta var också fint och bra, och väldigt bra priser på mat & dryck!
Vi hade dålit med varmvatten första kvällen, och morgonen därefter inget alls, men när vi sa till så var dom väldigt snabba på att fixa till det - så det vara bra.
Lyhörda med andra ord. Trevligt med den lilla gårdsbutiken.

Kontakterna med er på In Italia har fungerat bara bra också, det är bara en sak som jag kan känna att vi saknat i informationen:
(som vi upptäckte under resans gång)

Det står avstånd i er information ex från flygplatser-Sperlonga, men lite mer information skulle vara bra. 184 km från Rom Fiumicino låter inte mycket, men vi som körde kustvägen där det vara 60-70 km mest hela vägen tog det rätt lång tid. Någon liten informationsrad om såna detaljer skulle vara bra, det skulle underlätta lite om vägval och ca körtider.
En liten detalj vara...

Vi är bara nöjda med allt, både In-Italia och de ställen vi besökte och bodde på!

Tusen tack, vi lär säkert återkomma vid ett annat tillfälle! :)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sandra och vänner från Luleå i Sverige bodde på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma från den 29. till den 30. maj 2010.

La Selvotta var mycket trevligt - mycket trevlig värdinna! Otroligt vacker miljö - fina rum. Otroligt god mat och suverän service! Tack för er hjälp - ni bidrog mycket till att denna resa blev så bra!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Stig och fru från Eskilstuna i Sverige bodde på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma från den 21. till den 26. maj 2010.

Staden Genzano di Roma var en liten och mycket fin stad. Vi var mest på gården La Selvotta, som var en fantastiskt trevlig anläggning med mycket god mat och service. Vi trivdes storligen. Enda nackdelen är att det är lite svårt att röra sig till fots på de smala vägarna med mkt trafik och många arga hundar.
Boendet levde mer än väl upp till våra förväntningar och vi är mycket nöjda med personal och ägare till stället. Vi kändes oss snabbt som en del av familjen. Kan varmt rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Leif och Margaretha med vänner från Kungälv i Sverige bodde på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma från den 1. till den 2. oktober 2009.

Torsdagen den 1 okt åkte vi vidare mot Rom via Tramonti och över bergen till motorvägen. Vi åkte tll vingården La Selvotta i Genzano di Roma och låg där en natt. Trevligt mottagande av familjen, där vi åt en jättegod lunch under solskyddad terass. Där odlades det vindruvor, oliver, citroner, kiwi, fikon, granatäpplen och grönsaker. En oas så nära Rom! Sista dagen hann vi med en utflykt till Castel Gandolfo, påvens sommarresidence. Trevlig by med utsikt över Lago Albano.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Hans och fru från Lidingö i Sverige bodde på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma från den 12. till den 13. augusti 2009. Innan dess hade de bott på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini.

Genzano di Roma var ett kort men mycket trevligt besök. Vänligt mottagande, vackert, fantastisk mat som inte var speciellt dyr. Återkommer gärna dit.
Bra info från er med alla detaljer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 18 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map