Agriturismo i Genzano di Roma i Lazio

Agriturismo La Selvotta

 
Agriturismo La Selvotta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Selvotta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Genzano di Roma här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Selvotta är en lantlig oas några kilometer från Den Eviga Staden Rom och dess flygplats. Denna agriturismo är ett exempel på en levande gård med husdjur, egen produktion av frukt & grönsaker, fina gröna områden som bjuder på avslappning och välbefinnande.

Från toppen av backen i sköna lantliga omgivningar kan man i klart väder skymta Ponza ön ut vid Lazios kust. Skulle man få dåligt samvete över de lata timmarna vid poolen är utflyktsmöjligheterna många: shoppa med sightseeing i Rom (ca.25 km), strandtur (ca.30 km) eller ett besök i någon av de små mysiga byarna i Castelli Romani-området som t.ex. Ariccia eller Castel Gandolfo. I närheten finns dessutom 3 golfbanor. För att komma in till Rom kan man ta tåget från Campoleone (ca.7 km) in till Roma Termini (ca. 15-25 min.).

Läs mer om Agriturismo La Selvotta

På de 7000 m² utomhus finns pool (som bjuder på avslappning i solen), tennisbana och parkering bland fruktplanteringar med kiwi, apelsiner, äpplen och päron. Här finns husdjur såsom hund, katt, höns, får och getter. Tittar man in i huset bjuder denna agriturismo på en genuin restaurang där man serverar produkter av egen produktion i lokala rätter.

Här finns även en liten butik där man kan köpa några av de välsmakande specialiteterna med sig hem, till minne av en spännande semester i Italien. Dessa hemgjorda produkter består av allt från oliver och vin till marmelad och biscotti.

De 10 inbjudande och färgrika rummen har TV, minibar och trevliga badrum med dusch (några få med badkar). Här finns dock ingen aircondition. Flera av rummen är stora och har plats till 4-5 personer.

Dölj texten
 
 
search map