Omdömen från Villa Irlanda Grand Hotel

 
Villa Irlanda Grand Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Irlanda Grand Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaeta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Irlanda Grand Hotel

Läs personliga omdömen av Villa Irlanda Grand Hotel som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Irlanda Grand Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Kanonsemester i Gaeta

Bodde 10 nätter på Villa Irlanda med våra två 15 år gamla flickor. Fantastiskt hotell, med väldigt trevlig personal! Väl lugnt för oss som är vana vid chartersemestrar, men väldigt härligt. Ligger lite avsides, alldeles på gränsen mellan Gaeta och Formia. Bassängen är stor och fin, och det finns en liten strand på andra sidan vägen. Vi kan dock rekommendera Serapo-stranden som ligger 10 minuter från hotellet med bil. Det enda vi kan påpeka vad gäller hotellet är att sängar och kuddar var väldigt hårda utifrån vad vi är vana vid. ;)

Rekommendationer till andra gäster

Rekommenderar en tur till Sperlonga, som är en liten stad cirka 20 minuters körning från hotellet. I själva Gaeta finns en del restauranger närmare gamla stan, och en fin gatubar (Christian Bar). Bakom denna bar finns en mysig liten restaurang med mycket goda seafood-rätter.

Villa Irlanda Grand Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irlanda Grand Hotel
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map