Hotell i Gaeta i Lazio

Villa Irlanda Grand Hotel

 
Villa Irlanda Grand Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Irlanda Grand Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaeta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på den vackra kuststräckan mellan Formia och Gaeta och lockar med både pool, barnpool, restaurang, stora gröna areal och enkel tillgång till stranden. Lägg till fina utflyktsmöjligheter som omfattar båda metropolerna Napoli (ca. 90 km) och Rom (ca. 150 km).

Vad ska vi se?

Förutom fina möjligheter att besöka storstäderna Napoli och Rom bör man absolut inte missa kuststäderna Terracina (ca. 35 km) och Sperlonga (ca. 18 km). Terracina är livlig, historisk och känd för Juputers Tempel och sina sandstränder, medan Sperlonga är kuststräckans vitkalkade pärla, också den med inbjudande sandstrand. Den klipprika kusten mellan Gaeta och Sperlonga hör de till vackraste i Italien, naturligtvis beroende på vilka landskapstyper som tilltalar en mest. Från hotellet är det ca. 4 km till centrala Gaeta. Det är en livlig strandpromenad större delen av vägen. Man kan också ta bussen till Gaeta - eller till den andra närliggande kuststaden Formia.

Läs mer om Villa Irlanda Grand Hotel

Våta element: Strand och pool

Även om Villa Irlanda ligger på första rad ner till vattnet löper den trafikerade kustvägen mellan hotellet och havet. Men ingen grund till bekymring, då en tunnel ger säker tillgång till stranden och havet. Nere på stranden finner man både sand och klippor. Ca. 200 meter längre bort finns en privat strand där man kan hyra strandservice till rabattpris. Mitt i hotellets stora parkanläggning med både citron och apelsinträd ligger poolen. Här finner man även barnpool och jacuzzi. Bland andra faciliteter kan det nämnas parkering vid ingången.

Parkanläggning och eleganta byggnader

Hotellets rum ligger spridda i de eleganta byggnaderna. Endast två av byggnaderna har hiss, men de andra är endast fördelade på två våningar. I en av de separata våningar finner man frukostmatsalen där frukosten serveras som buffé. Här finns också möjligheter för att njuta av frukosten utomhus - allt efter hur vädret artar sig. Det finns också restaurang som ligger i en tidigare kyrka - en mycket elegant och ägendomligt rum med vackert trätak. Som ett alternativ till hotellets egen restaurang finns det också andra matställe inom gångavstånd.

Läs om rummen på Villa Irlanda Grand Hotel

Dölj texten
 
 
search map