Hotell i Gaeta i Lazio

Villa Irlanda Grand Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på den vackra kuststräckan mellan Formia och Gaeta och lockar med både pool, barnpool, restaurang, stora gröna areal och enkel tillgång till stranden. Lägg till fina utflyktsmöjligheter som omfattar båda metropolerna Napoli (ca. 90 km) och Rom (ca. 150 km).

Mycket att upptäcka

Förutom fina möjligheter att besöka storstäderna Napoli och Rom bör du absolut inte missa kuststäderna Terracina (ca. 35 km) och Sperlonga (ca. 18 km). Terracina är livlig, historisk och känd för Jupiters Tempel och sina sandstränder, medan Sperlonga är kuststräckans vitkalkade pärla, också den med inbjudande sandstrand. Den klipprika kusten mellan Gaeta och Sperlonga hör de till vackraste i Italien, naturligtvis beroende på vilka landskapstyper som tilltalar en mest. Från hotellet är det ca. 4 km till centrala Gaeta. Det är en livlig strandpromenad större delen av vägen. Du kan också ta bussen till Gaeta - eller till den andra närliggande kuststaden Formia.

Läs mer om Villa Irlanda Grand Hotel

Våta element: Strand och pool

Även om Villa Irlanda ligger på första rad ner till vattnet, ca 250 meter ifrån, löper den trafikerade kustvägen mellan hotellet och havet. Men ingen grund till bekymring, då en tunnel ger säker tillgång till stranden och havet. Nere på stranden har du både sand och klippor. Ca. 200 meter längre bort finns en privat strand där dukan hyra strandservice till rabatterat pris. Mitt i hotellets stora parkanläggning med både citron och apelsinträd ligger poolen. Här finns även barnpool och jacuzzi. Bland andra faciliteter kan det nämnas parkering vid ingången.

Parkanläggning och eleganta byggnader

Hotellets rum ligger spridda i de eleganta byggnaderna. Endast två av de fyra byggnaderna har hiss, men de andra är endast fördelade på två våningar. I en av de separata våningar hittar du frukostmatsalen där frukosten serveras som buffé. Här finns också möjligheter för att njuta av frukosten utomhus - allt efter hur vädret artar sig. Det finns också restaurang som ligger i en tidigare kyrka - en mycket elegant och egendomligt rum med vackert trätak. Som ett alternativ till hotellets egen restaurang finns det också andra matställe inom gångavstånd.

Läs om rummen på Villa Irlanda Grand Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Irlanda Grand Hotel

Läs personliga omdömen av Villa Irlanda Grand Hotel som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Irlanda Grand Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Irlanda Grand Hotel

Läs mer
 
search map