Hotell i Gaeta i Lazio

Hotel Summit

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan nästan "rulla" ner till stranden, och en bättre belägenhet får du leta efter. Här mitt på Lazios kust har du möjlighet för ett dopp i ett kristallklart vatten, utforska undervattensgrottor och laguner samt massor av solbad. Hotellets restaurang, som ligger på översta våningen, är välkänd i området och specialiserad i kött- och fiskrätter.

För en kombinerad upplevelse

Du har som sagt härliga sol och badmöjligheter här på Summit, perfekt för dig som älskar att lapa sol på sandstrand. Avståndet nära den omtyckta lilla staden Gatea på ca 7 km, är också perfekt. Vänder du blicken norrut kommer du fram till en annan mycket omtyckt plats, nämligen Terracina. Du kan till och med ta dig in till Rom, som ligger ca 137 km norr ut, om andan skulle falla på. Eller så kör du söderut och kan strosa i Neaples trånga gränder.

Ytterligare närliggande platser du absolut inte får missa är Sperlonga och den naturliga grottan i Montagna Spaccata.

Läs mer om Hotel Summit

Komfortabla rum

Rummen delar sig i två kategorier: med eller utan havsutsikt och kan fås som enkel, dubbel eller trippelrum. De är alla utrustade med aircondition, minibar, telefon, satellit-TV och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.

NB: Rökning är inte tillåtet varken på rummen eller i de gemensamma lokalerna. Inträde till wellness betalar du på plats.

Läs om rummen på Hotel Summit

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map