Omdömen från Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence Gajeta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaeta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Residence Gajeta

Läs personliga omdömen av Hotel Residence Gajeta som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Residence Gajeta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Residence Gajeta

Hotel Residence Gajeta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Gajeta
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Hans och familj från Åmål i Sverige bodde på Hotel Residence Gajeta i Gaeta från den 22. september till den 6. oktober 2007.

Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Gaeta. Utmärkt boende med lagom gångavstånd till shopping,restauranger och inte minst glassbarer.Att brödbutiken fanns i samma kvarter som hotellet var ett extra plus. (Färskt bröd till frukost) Hyrbil är att rekommendera då det finns flera utflyktsmål som är värda att besöka. Tåget fungerar utmärkt till Rom och Neapel, utgår från grannstaden Formia 4 km.bort. Fin sandstrand observera att säsongen är slut 30 september. Vi kan varmt rekommendera in-italia som resebolag, vi återkommer gärna själva nån mer gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Monica med familj från Järna i Sverige bodde på Hotel Residence Gajeta i Gaeta från den 21. till den 28. juli 2007.

Vi är mycket nöjda med Gaeta som ort att semestra på. Det var skönt att bada på dagarna och på kvällen gick vi på strandpromenaden längs vattnet där det var försäljning, full aktivitet av barn som lekte i parken och alla satt och åt glass på de många glassbarerna. Våra tre pojkar blev kompisar med de gamla italienska gubbarna som stod vid hamnen och fiskade bläckfisk. Snabbt fick vi också köpa fiskerev och drag för att varje kväll stå och fiska och till grabbarnas lycka fick vi upp en bläckfisk. Nackdelar med Gaeta var att det var en bit från vårat hotell till stranden och att man bara fick vara på den allmäna stranden och det var jättetrångt!. Det var svårt eller omöjligt att hitta lunchmat i stan - det var bara öppet på kvällen. Så det blev pizza på strandrestaurangerna varje dag istället.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map