Semesterbostad i Gaeta i Lazio

Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence Gajeta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaeta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gajeta Residence ligger strax ovanför hamnen endast 600 meter från centrala Gaeta (äldre men betagande stadsdel). Från den rymliga gemensamma terrassen har man en fin utsikt över havet och Lazio regionens södra kuststräcka eller Gaetabukten som den även kallas.

Respekt för det ursprungliga

Själva byggnaden har några hundra år bakom sig men har nyligen blivit snyggt renoverad med respekt för dess ursprungliga gamla stil.

Läs mer om Hotel Residence Gajeta

Mitt i stan

Ett uppehåll på Gajeta Residence är perfekt för den typiske italien-entusiasten som önskar att göra et stopp på några dagar för att utforska historiska städer med kulturella upplevelser och vitalitet. Man ska dock veta att man bor mitt inne i staden och därför inte kan undgå trafiklarm. Men å andra sidan så får man möjlighet att uppleva en intressant stad som i utkanten har flera fina sandstränder, klippig kust och bra utflyktmöjligheter till t.ex. Rom och Napoli.

Faciliteter

Av övriga faciliteter kan vi nämna internet-point, tillgång till tvättmaskin, strykbräda och strykjärn och möjlighet för en spartansk måltid på stället. När man ankommer i bil så kan man få parkeringstillåtelse i receptionen som visar var man kan parkera. Silvia som driver stället med sin man talar för övrigt utmärkt engelska.

Fint rymliga lägenheter

Lägenheterna är snyggt inredda och rymliga. De är alla utrustade med kokvrå, kylskåp, badrum med toalett och dusch, aircondition, satellit-TV och telefon. Flera av rummen har en liten fransk altan och/eller havsutsikt. Mot beställning och tilläggsbetalning kan man få en privat balkong eller terrass.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser:
- Lägenheterna består av allrum med dagområde med kokvrå och bäddsoffa för två personer samt nattområde med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map