Hotell i Gaeta i Lazio

Grand Hotel Le Rocce

 
Grand Hotel Le Rocce är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Le Rocce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaeta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta präktiga hotell från 1972 ligger på Lazios varierande och pittoreska kuststräcka, lite norr om staden Gaeta. Gaeta ligger ungefär halvvägs mellan Rom och Napoli således att båda städerna kan besökas på var sin dagsutflykt. Det kan för övrigt även rekommenderas att besöka några av de andra charmerande och historiska städerna längs Lazios kust som t.ex. Terracina, Sperlonga och San Felice Circeo.

Själva hotellet ligger i pittoreska omgivningar på en klippsluttning mitt bland gröna nyanser. Hotellets höga placering gör utsikten helt formidabel och nere framför hotellet finns en liten privat strand med solstolar och parasoller samt en strandbar var det serveras drycker och frukt till gästerna.

Läs mer om Grand Hotel Le Rocce

Det bästa med detta boende är utan tvivel hotellets många poetiska utomhusområden som t.ex. den drömliknande, panoramiska terrassen, små stigar ner till stranden, små torg och trädgårdar. I restaurangen Terrazza degli Ulivi kan man äta på terrassen med havsutsikt. Här kan man välja både dagens meny eller a la carte.

Rummen är alla varsamt och elegant inredda. De är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, safetybox, hårfön, badrum med toalett och dusch samt balkong med utsikt över havet eller trädgården.

Dölj texten
 
 
search map