Omdömen från Hotel Golden Beach

 
Hotel Golden Beach är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Golden Beach är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fregene här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Golden Beach

Läs personliga omdömen av Hotel Golden Beach som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Golden Beach. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunnel och resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Golden Beach i Fregene från den 14. till den 28. juli 2012.

Jag var medveten om att hotellet var enklare så det klagar jag absolut inte på och maten var god, men att vi skulle hamna i rena rama ungdomsverksamheten var en besvikelse. De enda gäster på hotellet förutom några tyskar och en italiensk familj var stora ungdomsgrupper (skolklasser från Frankrike) som ständigt kom och när de rest avlöstes de av nästa grupp. Matsalen blev en bespisningssal för dessa precis som i en skola, ständigt spring och trängsel och ständigt högt ljud. Lärarna stod också i matsalen och föreläste för dessa grupper. De bodde däremot på annexet så kvälls- och nattetid var det lugnt. Detta borde vi fått information om i förväg.

Mino gjorde sitt bästa, stod alltid till pass och försökte fixa allt. Men avstånden var alldeles för långa! 2 km till en bankomat t ex, det var vi inte medvetna om. Jag har varit mycket i Italien men Fregene upplevde jag som en underlig plats. Rika romare som stängde in sig i sina väldiga hus bakom höga murar och låsta grindar, så kvällarna blev totalt folktomma. Endast skällande vakthundar överallt när man promenerade omkring, och det fanns inte något riktigt centrum att koppla av i på kvällen. Där fanns helt enkelt ingenting att göra! Jag talar lite italienska så jag fick samma uppfattning från italienare jag fick kontakt med på bussen. De åkte till Fregene för att jobba hos de "rika".

Vi tog oss till det närliggande Ladispoli för att uppleva lite italienskt folkliv, men bussarna från Fregene till stationen i Maccarese var inte heller lättillgängliga. De kom och gick som de ville så väntetiderna kunde ibland bli upp till 45 min. Då blev man irriterad i värmen.

Nu har jag klagat mycket känner jag, men måste nämna ytterligare en sak. Gator och vägar utanför dessa tjusiga perfekta villor var ortoligt dåliga (är väl medveten om att det är Italien). Dagen innan hemresan skulle jag gå till Tabacchi och köpa biljetter till bussen och trillar rakt ner i en brunn. Brunnslocket gav sig totalt och jag fastnade med benet under locket. Italienska damer rusar fram till mig och säger: Non è la prima volta!! och undrar om jag behöver komma till en doktor. Som tur var bröt jag inget, men fick många skrapsår! Detta gjorde mig inte mer positivt inställd till Fregene.

Kanske kunde ni upplysa mer om hur Fregene är som turistort, att där inte finns något centrum med italienskt folkliv och att man måste ha cykel för att kunna uträtta sina ärenden. Det vore något för Mino att kunna låna ut cyklar på enkelt sätt! Det är ett ställe för personer som vill ta det lugnt och lägga sig tidigt.
Kontakten med er är jag däremot väldigt nöjd med! Och underbart väder. Hoppas på bättre tur med resmål nästa gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Mia och Gino från Johanneshov i Sverige bodde på Hotel Golden Beach i Fregene från den 10. till den 13. augusti 2010. Sedan fortsatte turen till Florens där de bodde på Hotel Cimabue.

Vi hade en underbar semester i Italien , allt fungerade perfekt med våra bokningar via er, det var verkligen skönt att det gick så smidigt. Fregene"Golden Beach Hotel" var strålande med fin familjekänsla där man kunde få hjälp med allt! Vi tackar för er goda service och rekommenderar er gärna till andra Italien resenärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin och dotter från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Golden Beach i Fregene från den 14. till den 21. juni 2009.

Jag och min dotter (12 år) hade en kanonvecka i Fregene. Orten var mycket trevlig, och vi fick låna varsin cykel hela veckan av hotellet. Ägaren och övrig personal var väldigt tillmötesgående och hotellet var mysigt om än litet slitet. Det skulle vinna på lite mer blommor i trädgården och på de stora fina balkongerna. Rummet var OK, inte så stort men rent och fräscht. Bra badrum och en jättestor balkong/altan med fin utsikt. Det enda som vi inte var så förtjusta i var frukosten. Bara vitt bröd, marmelad och nougatkräm. Dock gott kaffe och två dagar fick vi apelsinjuice. Som svensk är man van vid att äta en nyttigare och stadigare frukost. Hade gärna sett grövre bröd, skinka, ost, någon grönsak och frukt. Middagen var toppengod de allra flesta kvällar. Ägaren (Mino) var hur trevlig som helst och skjutsade oss till marknaden gratis samt till flygplatsen för en mindre summa. Annars var det enkelt att ta bussen (som vi inte heller behövde betala) till stationen i Maccarese, och därifrån tåget in till Rom, vilket vi gjorde två dagar. För €6 åker man tåg, buss och tunnelbana hela dagen. Dyrt att hyra solstolar och att äta på stranden, bästa stället var Hang Loose där man kunde ligga på egen handduk eller hyra solstol. La Perla var stökigt med bråkiga ungdomar och DYR öl, €4 för en liten flaska. En stor öl (66 cl) kostade €2,50 på den lilla pizzerian som ligger nästan nere vid stranden, på en tvärgata till höger om Via Gioiosa Marea. Billiga pizzor och sallader också, mysigt enkelt ställe. Vi kan absolut rekommendera Fregene som semesterort.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map