Hotell i Fregene i Lazio

Hotel Golden Beach

 
Hotel Golden Beach är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Golden Beach är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fregene här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Golden Beach ligger ca. 300 meter från havet med en vacker trädgård på 950 m². Trädgården är inhägnad så barnen kan leka fritt utan att föräldrarna behöver bekymra sig. Det finns enorma pinjeträd, fruktträd och palmer som ger trädgården skugga under de varma sommarmånaderna samt ett stort dansgolv under bar himmel.

Överst på huvudbyggnaden finns det en stor solterrass på nästan 300 m². Härifrån har man en fantastisk utsikt och då det inte finns andra byggnader som är lika höga har man 360 graders utsikt över området. Mitt på terrassen finns det under sommaren paviljonger och solstolar. Restaurangen är ljus och har stora fönster mot trädgården. Det finns plats för ca. 20 bord på den övertäckta terrassen i trädgården. Vid sidan om restaurangen finns ett TV och spelrum.

Läs mer om Hotel Golden Beach

Hotellet är 3* och består av tre byggnader. Vi menar dock att det inte förtjänar mer än 2 stjärnor då såväl installationer som inredning är mycket gammaldags. Sagt på ett annat vis: ifall du kan leva med att varken inredning, belysning och badrum är "uppdaterade" och sätter värde på det mycket rimliga priset så är detta är bra val. Är ovanstående viktiga element vid din semester bör du undvika att boka detta hotell.

I huvudbyggnaden finns det 35 rum, alla med stora balkonger, TV, fläkt samt badrum med dusch eller badkar. I en sidobyggnad finns det 10 rum av lägre standard. Dessa rum har inte ventilation eller TV. I den tredje byggnaden som kallas "villan" finns det 5 rum och även dessa är av lägre standard samt utan ventilation och TV. OBS: Vi rekommenderar rummen i huvudbyggnaden som är billiga nog i förväg. Vi menar att de andra är lite för spartanska.

Hotellet har ett avtal med den närliggande stranden (med pool) om att hotellet gäster får 20% rabatt. Det är även möjligt att bada på två andra stränder, en av dem med solstolar och parasoller.

I området omkring hotellet kan man bland annat se arkeologiska utgrävningar från Ostia Antica. På gångavstånd finns en liten park Oasi di Macchiagrandi där man kan ta på utflykt till fots eller på cykel.

Från hotellet är det smidigt att ta sig in till staden med tåg eller buss. Hållplatsen för buss finns vid hotellet och bussen tar er även till tågstationen som ligegr 3 km bort. Till flygplatsen är det endast 22 km. Vid förfrågan ombesörjer hotellet med transfer t/r flygplatserna i området samt till tågstationen i Maccarena/Fregene.

Dölj texten
 
 
search map