Semesterbostäder & hotell i Fregene

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du kan därför lätt kombinera en sol- och badsemester med dagsutflykter till Rom. Huvudstadens egna invånare njuter också av att åka på turer till Fregene för att njuta av en avslappnande dag på stranden, och eventuellt avsluta dagen med en aperitivo vid solnedgången innan turen gå tillbaka till storstan.

Kommunen är Fiumicino, som också är namnet på närmsta flygplats. Flygplatsen ligger mindre än 20 km från Fregene.

Karta över Fregene 

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området, samt för att se en översikt över de närmsta flygplatserna, och avstånden till städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

PIEMONTE

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Lazio.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Fregene? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Använd gärna filterfunktionen i sökmaskinen för att hitta helt rätt.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Italien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen och i trädgården utan att dela med andra gäster. Det är också en ypperlig chans att komma nära lokalbefolkningen - det är t.ex populärt att boka en lokal matmamma att komma också laga mat, eller ge en matlagningskurs i villan.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Lazio för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Strand, restauranger och barer

Fregene bjuder på en bred sandstrand med mörk sand, och en strandpromenad med restauranger, barer och caféer. I slutet av stranden, bakom strandpromenaden finns en gammal pinjeskog, anlagd av Påve Clemens IX.

Läs mer om Fregene

Hur kommer man fram?

Det är enkelt att ta sig till Fregene, både med offentlig transport som i egen bil. Från Rom avgår det dagligen bussar till Fregenes huvudtorg, och kommer du på motorvägen A1, ska du köra av på avfarten Maccarese-Fregene.

Vill du kontrollera det aktuella urvalet av rutter från Sverige till Rom Fiumicino flygplats (den närmsta flygplatsen i förhållande till Fregene), kan du använda sökmaskinen här på In-Italia.se. Här kan du också jämföra priser från olika flygbolag, så att du med säkerhet får det bästa priset på resan. 

Utflykter

Det mest intressanta utflyktsmålet är utan tvekan Rom, som har tillräckligt med sevärdheter till flera enskilda semestrar. I de flesta fall, kan det vara en bra idé att på förhand välja ut några bestämda platser att se i staden, istället för att försöka hinna med allt under bara en dag. Besök t.ex. Peterskyrkan och spendera därefter tiden med att njuta av stämningen på Roms gator - framförallt på de små sidogatorna bortom turistströmmarna. 

Utöver den vackra italienska huvudstaden, finns det också en värld av mindre kända attraktioner i närområdet. Åk t.ex. iväg på en tur till Cerveteri för att uppleva en annan av Lazios äldsta städer, som har ett spännande historiskt centrum vilket avspeglar stadens fascinerade historia som går tillbaka till 700-talet f.Kr. Här hittar du också en massa restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. 

Dölj texten
 
 
search map