Omdömen från Minotel Camera con Vista

 
Minotel Camera con Vista är inte tillgänglig i dagsläget
Minotel Camera con Vista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Frascati här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Minotel Camera con Vista

Läs personliga omdömen av Minotel Camera con Vista som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Minotel Camera con Vista. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per Anders med familj och vänner från Sölvesborg i Sverige bodde på Minotel Camera con Vista i Frascati från den 8. till den 10. september 2007. Innan dess hade de bott en vecka på Residence La Divina i Maiori.

Amalfikusten rekommenderar vi starkt. Boendet på Residence La Divina (tror jag det stavas) var helt ok och bättre än väntat med ett mycket bra läge. Vi rekommenderar starkt Francescos lilla butik "La bonta alimentari" på samma gata som hotellet, Franc och hans fru förhöjde verkligen vår semester med kulinariska Italienska rätter. De prata ok engelska och om ni bara vågar, så smakar det också fantastiskt. En mycket charmig hålet i väggen affär, som på något konstigt sätt hade Allt. Vi handlade frukost där varje dag med nya spännande pålägg. Salamin med bacon var en höjdare såväl som buffel mozzarellan som levererades till butiken kl 08.00 varje morgon. Hans hemmagjorda lasagne saknar vi ännu, tillsammans med alla smakprov med bland annat färska fikon, plommon, ost och olika sorters kött och korv. Den lila mysiga restaurangen på gågatan med citronträdgården på baksidan var också något extra. Tyvärr var vi där lite sent på året 2-9 sept, det var väldigt lite folk och ibland lite dött.

De smala vägarna mellan orterna på Amalfikusten glömmer vi aldrig, vi lyckades att hålla bilen fri från repor, en stark bedrift må jag säga då vi körde en stor Ford Transit buss. Maiori som ort är mycket charmig med en fin strand, även om det blev djupt snabbt.(Vi hade fyra småbarn med oss, som för övrigt mest gillade polen på hotellet). Positano är väl värt ett besök (dock ej om man har barnvagn som vi hade), inte minst bilresan dit som var fantastiskt vacker och spännande får man lugnt säga.

Nästa gång, för det blir det säkert, så satsar vi nog på Amalfi som bas.

De sista två nätterna blev nästan de mest minnesvärda. Vi fastnade alla för den mycket mysiga staden Frascati. Där fanns onekligen något för alla, en mysig stadskärna, många utflyktsmål, fina parker för barnen med mycket bra lekparker. Perfekt för de vuxna då vi satt och drack vita Frascati superiore viner när de lekte, vi rekommenderar parken vid p.zza Porticella. Vi ska inte heller glömma de många och mycket bra restaurangerna, flera av dem med underbar utsikt över Rom. Men restaurang Pinoccio vid det lilla torget på p.zza Mercato var något speciellt, visserligen ingen utsikt över Rom, men miljön och maten var något extra. Minotel Camera con vista var väl inte det bästa hotellet vi bott på, men helt okej för ett par nätter dock max två. Vi trodde det var någon form av fest i staden när vi kom dit, det strosade folk överallt i ett härligt vimmel. Det visade sig bara vara en vanlig lördag med alla Romare som flytt smoggen upp till bergen över helgen.

Generellt kan väl säga att Italienresan faktiskt blev bättre än allas förväntningar. Tack för alla hjälp med boende och tips.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
Roland och fru från Landvetter i Sverige började sin rundresa med att övernatta på Minotel Camera con Vista i Frascati från den 29. augusti till den 1. september 2007.

Vi började med två dagar på hotel Camera con Vista i Frascati ett litet men väldigt mysigt litet hotel i hjärtat av Frascati ,mycket trevlig och serviceinriktad personal . Hotellet ligger utmärkt till för att resa in till centrala Rom ( tåg till termini ca 30 minuter)

Efter besöket Frascati reste vi med hyrbil till Vieste på ostkusten, till Residence Argeste, måste vara en pärla på den adriatiska kusten i Italien,mycket bra mottagande ,fin lägenhet lite vid sidan om centrum men ändå på bekvämt gångavstånd till både strand och centrum.

Dax för hemresa ,en natt på utmärkta Hotel Isola Sacra i Fiumucino, bra service, bra restaurang bekvämt räckhåll till flygplatsen.

En alltigenom BRA semesterupplevelse som vi varmt kan rekommendera.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Annelie med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Minotel Camera con Vista i Frascati från den 6. till den 7. juli 2007.

Hej Marcus! Tack vi har haft en utmärkt resa. Allting fungerade mycket bra överallt och vi fick precis vad vi förväntade oss. Vi kan rekommendera era researrangemang till andra. Om man kunde önska något mer vore det att få ett lakan- och handduksbyte i Rom. Tio dagar med 35-gradig värme och ingen tillgång till tvättmaskin var i längsta laget......

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Henrik med familj från Västra Frölunda i Sverige bodde på Minotel Camera con Vista i Frascati från den 21. till den 22. mars 2007 under deras rundresa i Italien.

Jag tycker att in-italia.se är toppen och kan varmt rekommendera det till andra. Terazza Barberini är en bra och stor lägenhet med centralt läge och en härlig terrass. Casa Contarini i Venedig var också bra. En gammal vindlande lägenhet så absolut nära Markusplatsen man kan komma. Jag rekommenderar bilåkande att ställa bilen i det kommunala parkeringshuset för 20 Euro per dygn och ta kollektivtrafikbåt till lägenheten. Venedig är en riktigt magisk plats. Kanske skall man försöka bo en bit ifrån Markusplatsen för att få uppleva Venedig lite mindre turistiskt?

Hotellet i Frascati levde inte upp till förväntningarna. Ett riktigt sunkhotell som förefaller betydligt bättre i marknadsföringen än vad det är i verkligheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lotta & Peter från Ystad i Sverige bodde på Minotel Camera con Vista i Frascati från den 8. till den 9. juli 2006.

Första stället agritorismo bodde vi fantastiskt bra, vi bodde i ett rum ovanför returangen med en härlig utsikt. (Men er vägbeskrivning hit var inte den bästa) Maten där var helt och hållet från gården. Den var med andra ord helt fantastisk. Vi hade även nära till havet med en fin strand. Innan vi lämnade detta stället köpte vi med oss från gården deras egen olivolja och vin. De hade många andra godsaker man kunde köpa. Här kan vi även rekomender barn familjer att bo. En härlig pol att bada i fanns.

Vidare mot Amalfikusten som är en helt underbar sträcka. Vi bodde något som heter .Maori Vi bodde på ett lägenhetshotell med ballkong flördelen var att vi bodde på de översta våningarna med en fin utsikt över havet. Beflokningen här var härliga och vlket vi blev förvånade över att de var dktiga på engelska. Ett dopp i havet varje dag för stranden låg precis i närheten.Vi gjorde lite utflykter längs Amalfiksten bl.a Sorento där vi givetvis köpte Limonchello. Från Sorento är det lätt att ta båten över till Capri. Var även i de närliggande byarna som inbjöd till mycket bl.a Amalfi.Vi föredrar att bo i lägenhet, där kan man själv fixa sin frukost och sen själv välja bland ett härligt utbud av resturanger.

Innan det var dax att åka hem gjode vi ett besök i Pompeji, vilket man kan rekomendera. Sista natten bodde vi en stad som heter Frascati, låg några mil utanför Rom.Där bodde vi på ett hotell mitt i stan, (svårt att hitta) Ett härligt folkvimmel på kvällen och charmiga resturanger med vänlig personal.
In-italia har uppfyllt våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2004
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map