Hotell i Frascati i Lazio

Minotel Camera con Vista

 
Minotel Camera con Vista är inte tillgänglig i dagsläget
Minotel Camera con Vista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Frascati här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Minotel Camera con Vista ligger några få steg från tågstationen och mitt på torget i Frascatis centrum. Det tar bara 30 min till Roms Centralstation (Termini) där det finns goda förbindelser till övriga Rom samt flygplatserna (Fiumicino med tåg och Ciampino med buss).

Hotellet ligger på tredje våningen i ett fint palats, som härstammar från 1800-talet. Byggnaden renoverades så sent som 2001, men det är allt annat än synligt. Den monumentala trappuppgången är fin, men det är en skam att ett sådant här fint palats inte hålls efter bättre.

Läs mer om Minotel Camera con Vista

På hotellet finns det reception och åtta rum. Frukosten serveras i det lilla rummet eller på terrassen, som vätter mot stadens centrum. Mot betalning kan man få garageplats. I närheten finns åtskilliga matställen och caféer, och det trevliga centrumet är en perfekt utgångspunkt flör avslappnande promenader i en romersk atmosfär.

Hotellets åtta rum är alla rymliga, men spartanskt möblerade. De har TV, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen vätter mot antingen torget eller ut mot dalen, från de sistnämnda rummen kan man faktiskt ana Rom.

Dölj texten
 
 
search map