Hotell i Frascati i Lazio

Hotel Cacciani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Familjenamnet Cacciani innefattar först och främst en välrenommerad och populär restaurang Ristorante Cacciani - utöver den driver familjen även hotelldelen Hotel Cacciani i vacker jugendstil vid sidan av. Här kan man alltså äta och sova gott - samtidigt som man bor mitt i Frascati med utsikt över Rom som ligger bara en halvtimmes tågresa bort.

Hotelldelen

Hotel Cacciani ligger intill restaurangen och har en separat ingång. Här finns en reception, TV-rum och ca 20 rum fördelade på 3 våningar (med hiss). Det finns även en frukostmatsal där frukosten serveras som buffé.

Läs mer om Hotel Cacciani

Utflykter till Rom

Som ett alternativ till Rom så väljer många att bo i Frascati för att slippa Roms kaos och ibland höga övernattningspriser. Från Hotel Cacciani är det bokstavligen talat bara 2 minuters promenad till stationen och du befinner dig på Termini (Roms centralstation) efter ca en halvtimmes tågresa. Avgångarna är ganska täta - ca ett tåg i timmen, och det sista går tillbaka vid 22:00-23:00-tiden så att man lätt kan njuta av en middag på en av Roms otaliga uteserveringar innan man åker tillbaka till Frascati.

Ristorante Cacciani

Restaurangen, som även är öppen för allmänheten, är en dynamisk organism med ett professionellt, leende och flitigt team. Lokalerna är ljusa och eleganta. Som gäst på hotellet får man 10% rabatt på menyn - alternativt kan man välja en 2- eller 3-rätters meny till ett fast pris inkl. ett glas vin (det angivna priset gäller en 2-rätters). Restaurangen arrangerar - på begäran - även matlagningskurser och vinsmakningar i sin vingrotta. Restaurangen är stängd söndag kväll och hela måndagen.

Önskvärt läge

Hotell Caccianis läge uppfyller alla tänkbara krav: 1) Nära till tågstationen, men inte för nära (gångavstånd). 2) Ligger på en sluttning med utsikt över Rom, som är en fantastisk syn på kvällen. 3) Ligger mitt i staden - hela centrum kan nås till fots. 4) Man kan fortfarande anlända i bil eftersom hotellet ligger på gränsen till miljözonen ZTL. Man kan beställa enav hotellets få parkeringplatser i förväg.

Rummen på Hotel Cacciani

Rum Standard

De 6 standardrummen är trevligt inredda. De har alla lcd sat-TV, wi-fi (gratis), aircondition, minbar, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är inte möjlig.

Rum Standard med terrass

De 10 standardrummen med terrass är trevligt inredda. De har alla lcd sat-TV, wi-fi (gratis), aircondition, minbar, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum har en möblerad terrass. En extra säng är möjlig i hälften av rummen..

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map