Semesterbostad i Fondi i Lazio

Holiday Village

 
Holiday Village är inte tillgänglig i dagsläget
Holiday Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fondi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Holiday Village är ett inbjudande och vackert semesterparadis precis ner vid Lazios sköna sandstrand. Ett uppehåll i dessa omgivningar inbjuder till sol och bad i all sin härlighet: här finns swimmingpool, barnpool och alla de faciliteter man kan önska sig.

Utflyktsmöjligheterna kan nästan inte räknas, ta t.ex. en tur till Ponza, Santo Stefano, Ventotene eller Capri. Eller besök någon av de många kustbyarna som: Sperlonga, Terracina, Fondi, San Felice Circeo eller Gaeta.

Läs mer om Holiday Village

Holiday Village, som såg dagens ljus ganska nyligen, är nästan som ett litet samfund i sig själv med stigleder, gröna områden, strand och alla tänkbara faciliteter.

I restaurangen hittar man både a la carte-meny, panoramisk utsikt, självbetjäning och pizzeria med stenugn.

Dessutom finns här swimmingpool (badmössa är ett krav och finns att köpa på stället), en bar, scen för underhållning, solterrass, lekplats, supermarket och tvättstuga. Mot betalning kan gästerna använda strandfaciliteterna, tennis och fotbollsplan. De gemensamma faciliteterna delas med campingplatsens gäster. Observera att det på kvällarna förekommer underhållning med musik som pågår fram till midnatt ca.

Trerumslägenhet i Residence med 4+1 sovplatser:
- Lägenheterna i Residence vänder ut mot medelhavet och har en stor solterrass som inte delas med resten av komplexet. Lägenheterna ligger på 1:a.ch 2:a våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå, två sovrum, badrum med dusch och toalett, TV och aircondition.

Enrumslägenhet i Bungalow med 2+1 sovplatser:
- De många bungalows ligger också nära havet. Denna typ är i mursten och har en fin möblerad veranda. Här finns även ett litet kök som ligger avskilt från sovrummet med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet i Bungalow med 4+1 sovplatser:
- Denna typ är ett trähus och har en fin möblerad veranda. Här finns även två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar) och badrum med toalett och dusch. Denna typ har inte kokvrå, men dock kylskåp.
Trerumslägenhet i Bungalow med 5+1 sovplatser:
- Denna typ är ett trähus och har en fin möblerad veranda. Här finns även uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en, två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar) och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map