Omdömen från Hotel La Villetta

 
Hotel La Villetta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Villetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiumicino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Villetta

Läs personliga omdömen av Hotel La Villetta som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Villetta. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel La Villetta

Hotel La Villetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel La Villetta
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Villetta

Hotel La Villetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel La Villetta
Dubbelrum Standard
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bo med sällskap från Trollhättan i Sverige bodde på Hotel La Villetta i Fiumicino från den 25. till den 26. juli 2010 innan bodde de på: Garní Lo Scrigno i Pescocostanzo, Casa Dorsi B&B i Pogliano a Mare, La Corte dei Morosini i Lecce, Hotel Central i Sorrento och på La Villetta i Fiumicino.

Var staden och området trevligt? Ja var och ett ställe på sitt sätt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Verkligen,samtliga boenden har varit riktigt bra, med plus för Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce. Vänliga och hjälpsamma värdar som har gjort vistelsen mycket härlig. Har ni tips till nästkommande? Bara det att dessa platser är värda att besöka, varje plats har sina guldkorn. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Boende se ovan, om er vill vi framföra ett stort tack för att ni hjälpt till. Vi tar gärna emot en beskrivning av er upplevelse att resa med In-Italia och lägger det - med er tillåtelse - in på vår hemsida under resupplevelser... (endast med förnamn och och resperiod så att ni ska förbli anonyma). Den beskrivning ni har på vart och ett område stämmer mycket väl in, de ställen ni valt ut som boende var bättre än förväntningarna, framförallt Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce, här ni verkligen träffat mitt i prick. Om ni har möjlighet att framföra ett tack till värdarna, gör det. Återkommer eventuellt senare med bilder.Vi återkommer

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Johan och familj från Leksand i Sverige bodde på Hotel La Villetta i Fiumicino från den 3. till den 4. juli 2010.

Hotellet var ett nytt lite mindre hotell med trevlig personal och en fantastiskt trevlig liten restaurang på gångavstånd med perfekt service och en liten inomhus lekpark för de mindre barnen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map