Hotell i Fiumicino i Lazio

Hotel La Villetta

Frukostmatsalen Rum med kokvrå Veranda till två av suiterna
 
Hotel La Villetta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Villetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiumicino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i ett lugnt kvarter med gratis parkering och endast 200 meter från kanalen med butiker och restauranger. Flygplatsen ligger fyra km bort och man kan ta taxi mellan hotellet och flygplatsen. Enkelt och bekvämt.

Litet och trevligt hotell

Hotellet är ett litet trevligt hotell med 12 rum. Det öppnade i oktober 2007 och är nytt, modernt och rökfritt. Hotellet har redan en fin tradition med bytböcker, en gäst lämnar en bok och tar med sig en annan, detta resulterar i att det finns böcker på en massa olika språk i det lilla bibiloteket.

Läs mer om Hotel La Villetta

Rummen är fina och färgglada. De är alla utrustade med aircondition, badrum med hårtork, flatscreen -TV och wi-fi.

Standard

Det finns sex standardrum på ca. 10 m² med en fransksäng och badrum med toalett och dusch. Rummen ligger på bottenvåningen och är ganska små, därför finns det ingen plats till en extra säng. Observera att denna typ av rum är mycket små och fungerar endast för två personer en natt och ifall man inte ställer krav på gott om plats.

Superior:
Det finns sex superiorrum på ca. 16 m² med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa rum är lite större än standardrummen. Möjlighet för en extrasäng finns i nästan alla rummen medans två extra sängar är möjligt i ett enkelrum.

Ljud från den närliggande flygplatsen hörs endast svagt.

Dölj texten
 
 
search map