Omdömen från Villa Iris

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Iris

Läs personliga omdömen av Villa Iris som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Iris. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Nydelig!

Et nydeligt sted! Virkelig god plads både inde og ude, godt poolområde, rent og pænt.
Vi vender tilbage!

Corchiano som semester-destination

En lille landsby, ingen turister.Vældig charmerende og hyggelig.
Restauranterne åbnede ikke før tidligst kl 19:30, butikkerne var lukket omsøndagen og restauranterne var lukket om tirsdagen.
Ellers alt hvad du har brug for, små butikker, apotek, isenkram og pizza.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Avslappnande semester i ett vackert hus

Detta var vårt tredje besök och huset och området runt omkring erbjuder fortfarande möjligheten till en avslappnande semester med hela familjen (6 vuxna, 5 barn i åldern 2-12 år).
Poolen, vid pizzaugnen och vid grillområdet är platserna att möta varandra på, och där huset erbjuder möjligheter för lugna aktiviteter. Rom ligger endast 1 timme bort i bil, så läget är idealt för oss.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger en vacker skog endast 5 minuter bort, där kan man promenera en timma, även längs floden.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Lite kallt första veckan i maj, men det visste vi innan avresa.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Oktoberdagar

Några fantastiskt fina dagar då vi hade tur med vädret. Uppåt 20 grader varje dag. En hjärtligt mottagande av engelskspråkig värdinna. Ett stort hus med gott om plats för oss 8 inklusive 2 barn. Stort allrum där vi eldade i öppna spisen. Bra kök när vi äntligen kom på hur ugnen fungerade. Enda minus så här i slutet av oktober var att det var kallt inomhus då ingen värme sätts på förrän i början av november.
Bra läge annars. Lugnt och fridfullt med stor trädgård. Med bil tar man sig till många spännande och vackra platser. Bra att ta tåg till Rom, men det tar lite tid med många stopp. Fanns säkert andra snabbare tåg också.

Rekommendationer till andra gäster

Viterbo är ett trevligt ställe ca 1 timme bort. Bomarzo och monsterparken ett favoritställe som barnen gillade. Civita de Bagnoregio var lite längre bort men väl värt ett besök. Kanske inget för barn då det blev ganska långt att gå. Caprarola var en mysig by. En fantastisk skog med mycket gamla kastanjeträd körde vi genom i närheten.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn

En pärla i Lazio

Utroligt härligt hus med sex rum, sex badrum samt en separat minilägenhet på tredje våningen. Vi hade vuxenavdelningen på bottenvåningen (två rum med varsitt badrum) medan ungdomarna höll till på andra våningen (fyra rum med egna badrum). Vi var fyra vuxna och sju barn (10–16 år).

Poolen blev flitigt utnyttjad – detsamma gällde tillgången till internet på närliggande "Friend's Cafe" (= liten bar på bensinstationen). Villan ligger ostört i en lite by – bort från vägen.

Kom ihåg solkräm och myggmedel, och se till att boka en vistelse i Villa Iris. Huset, poolen och tomten överträffade alla våra förväntningar!

Rekommendationer till andra gäster

Vi kan rekommendera utflykter till Sutri (ät på restaurangen Via Roma 54 - fantastisk utsikt från terrassen), staden Caprarola som kan kombineras med en middag i staden Canepina på den härliga restaurangen Trattoria da Linetta - (denna restaurang var semesterns största upplevelse för vuxna!). Prova även färsk pasta i alla former från en liten butik bakom stationen i staden Civita Castellana, dit ni ändå bör åka för att handla. Bil inte kan man inte vara utan.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vistelse i Villa Iris

Vi var 4 familjer som delade på villan (7 vuxna och 7 barn). Det var ett magnifikt hus med underbara rum, ett jättefint badrum till varje rum och en otrolig uteplats. Poolen var också toppen. Ägaren var verkligen vänlig och gav oss en fin rundtur i huset och berättade dess historia.

Den lilla staden Corchiano var charmerande och hade några trevliga gelaterior samt en bra pizzeria bara runt hörnet från villan. Området var bra som utgångspunkt för utflykter i omgivningarna, vi hade en trevlig dag i Bolsena samt vid Lago di Vico som är den sjö som ligger närmst.

Vi kan varmt rekommendera denna villa.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 7 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vacker och autentisk italiensk villa

Villa Iris är en gammal men modern, vacker villa på stora gröna ägor ca 9 mil norr om Rom. Vi hyrde hela villan en vecka, och alla var mycket nöjda. Varje sovrum hade eget, privat badrum - mycket behagligt när man reser många tillsammans. Gott om plats och framförallt en fantastisk uteplats där vi tillbringade mycket tid. Poolen är stor och välskött. Allt var rent och ägarinnan mycket tillmötesgående och rar. Kan verkligen rekommendera en vistelse här. Det enda möjligen negativa är väl att man behöver bil överallt - själva Corchiano hade inte så mycket att erbjuda. Annars väldigt vackert, lantligt landskap med hasselnötsodlingar och olivträd.

Rekommendationer till andra gäster

Vi tog tåget från Civita Castellana in till Rom en dag - det tog lite lång tid. Tips är att ta bilen till Montebello och sen ta tåget därifrån istället.
Terni och Viterbo var trevliga städer att ta en utflykt till.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härligt hus, bättre än väntat

Vänlig ägare, välinredda hus med massor av service. Absolut värt att rekommendera. Trevlig liten stad med inköpsmöjligheter. Endast kallt vatten i lägenheten.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hus nära stad och inköp

Härligt och fint inrett his med stor övertäckt terrass, vacker trädgård och pool. Vänligt värdpar.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett härligt ställe

Vi var otroligt nöjda med vistelsen i Villa Iris. Ett enormt hus, jättestor trädgård och en fin pool helt för oss själva. Huset var rent och välhållet, alla rum hade eget badrum, och vi hade det mysigt både ute och inne. Det fanns många sittplatser både ute och inne, och en stor gräsmatta att leka på. Vi använde utegrillen ett par gånger, det fungerade bra, bara kom ihåg att kontroller att det finns grillkol innan ni börjar...

Huset och tomten övergick våra förväntningar och vi har ingenting att klaga på. Det var rätt och slätt helt fantastiskt.

Rekommendationer till andra gäster

Corchiano är närmsta stad, och här fanns det några småbutiker och ett par restauranger/barer och en väldigt fin park med lekplats som var perfekt för barnen. (Kom ihåg att butiker och restauranger stänger mitt på dagen). För storhandling körde vi till Coop, ca 10 minuter därifrån, väldigt bra.

Av utflykterna vi gjorde kan vi rekommendera Orvieto, Viterbo och Tariquina, alla inom överkomligt köravstånd.

Villa Iris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Iris
Villa Iris med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 6 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Rekommendationer till dig

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Villa Casaglia

Paciano, Umbrien

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Populärt i Lazio

search map